Tosca Opdam en Vital Stahievitch

24 april, Museum De Buitenplaats in EELDE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Sinds Tosca Opdam in 2011 het Oskar Back Concours won, geldt ze als een van de meest opvallende jonge Nederlandse violisten. De ‘overrompelende muzikale persoonlijkheid’ zoals de Volkskrant haar noemde, ontwikkelde zich tot een avontuurlijk musicus en verdeelt haar tijd tegenwoordig tussen Nederland...

Lees meer

Sinds Tosca Opdam in 2011 het Oskar Back Concours won, geldt ze als een van de meest opvallende jonge Nederlandse violisten. De ‘overrompelende muzikale persoonlijkheid’ zoals de Volkskrant haar noemde, ontwikkelde zich tot een avontuurlijk musicus en verdeelt haar tijd tegenwoordig tussen Nederland en de Verenigde Staten van Amerika.

Samen met de in Nederland werkende Wit-Russische pianist Vital Stahievitch brengt Opdam een programma dat u meeneemt van de volle romantiek van Brahms via de Tsjechische tongval van Janá?ek naar de toen al filmische verbeeldingskracht van het vroege werk van Korngold. Een buitenkans om deze muzikale grootheid live mee te maken.

Voorafgaand aan het concert vindt er om 16:00 uur een heerlijke low-tea plaats in het Museumcafé. Hiervoor zijn losse tickets beschikbaar in de webshop. Boek snel, want vol is vol!

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 24 april 2022 : 17:00 - 18:00

Prijzen

Volwassenen : € 15.00

Toelichting: incl. bezoek aan het museum en de tuin, low-tea om 16.00 uur €10,00 incl. thee/koffie en verschillende huisgemaakte hapjes.

Waar is het?

Museum De Buitenplaats
Hoofdstraat 76
9761 EK EELDE
050 3095818
www.museumdebuitenplaats.nl
info@museumdebuitenplaats.nl

€ 15,00