geannuleerd

Tour de Poadia

1 augustus, Poppodium Iduna in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

TOUR DE POADIA: NA ELFSTEDEN- NU OOK EEN DRIEPODIATOCHT! In één dag bands zien optreden in de drie Friese popzalen en tussen de drankjes door ook nog werken aan je conditie? Op zondag 1 augustus kan dat! Dan start vanaf 12:00 de tour de poadia bij jouw popzaal naar keuze! De tour de poadia is een ...

Lees meer

TOUR DE POADIA: NA ELFSTEDEN- NU OOK EEN DRIEPODIATOCHT!

In één dag bands zien optreden in de drie Friese popzalen en tussen de drankjes door ook nog werken aan je conditie? Op zondag 1 augustus kan dat! Dan start vanaf 12:00 de tour de poadia bij jouw popzaal naar keuze!

De tour de poadia is een samenwerking tussen de Friese poppodia Bolwerk, Iduna en Neushoorn waarbij de deelnemers in een dag al fietsend elke zaal aan zullen doen en hier een talentvolle artiest/band uit het Hit The North traject kunnen zien optreden. Ontstaan als ludieke actie om in coronatijd de verbinding tussen de podia aan te geven is de tour poadia in 2020 voor het eerst verreden door de programmeurs van de drie zalen. De vele positieve reacties heeft die programmeurs nu doen besluiten de tocht van 95km dit jaar voor iedereen toegankelijk te waarbij je naast de Friese popzalen dus ook nog toffe bands kan ontdekken!

Voor het bandprogramma is het ESNS project Hit The North benaderd om drie acts aan te leveren. Voor het Bolwerk zal dit folk & country artiest Timo de Jong zijn, Iduna wordt aangedaan door Americana vertolker Jonathan Rhodes met zijn band en in Neushoorn zullen punkrockers Cloudsurfers het podium betreden. Elke act zal driemaal een korte set spelen: eenmaal voor deelnemers die gestart zijn bij de eigen locatie en daarnaast nog een set voor de fietsers van de andere podia. Hierdoor zal er om 12u tegelijk gestart worden met de tour de poadia in zowel Drachten, Leeuwarden als Sneek. Een heuse driepodiatocht door het Friese landschap!

Timo de Jong
Timo de Jong maakt country- , folk en rock ‘n rollmuziek geïnspireerd door de jaren zestig, maar dan in een eigentijds en verfijnd jasje gestoken. Zijn diepe, warme zangstem doet denken aan de befaamde crooners van begin vorige eeuw. Hij trad al meer dan zeshonderd keer op, waaronder drie keer Eurosonic Noorderslag en meerdere tours door Engeland. Op amuserende wijze zorgt Timo voor een aangename huiskamersfeer tijdens elk optreden.

Jonathan Rhodes
Jonathan Rhodes maakt ongerepte Americana uit Hollandse klei. Met een sound die leunt op
roots en blues neemt Rhodes zijn publiek mee over stoffige landweggetjes naar het diepst van
zijn hart. Up-tempo rootsrock komt samen met onverwachte akoestische ballads waardoor je de
hele reis op het puntje van je stoel blijft zitten. Rhodes is een verhalenverteller die graag speelt met de spanning tussen tijdelijke rages en eeuwige waarde. Het resultaat zijn liedjes met ruwe randen die vooral eerlijk zijn. Denk aan Jason Isbell, Justin Townes Earle en Luke Winslow-King.

Cloudsurfers
Cloudsurfers is een gevaarlijk lekkere mix van zonnige surf en stevige punk. Manische gitaarpassages en grungy vocals worden voortgestuwd door een vlammende ritmesectie. Cloudsurfers combineert het onberekenbare van Pulp Fiction met het zweet van Oh Sees en de garagepop van Together Pangea: that’s a pretty fucking good milkshake!

Tickets: € 10,- per deelnemer. Te verkrijgen bij de locatie waar je wilt starten

Koop je tickets bij het podium waar je wilt starten!

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 1 augustus 2021 : vanaf 12:00 ( geannuleerd )

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 10.00 € 10.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
9203 ZN DRACHTEN
0512 522650
www.iduna.nu
pr@iduna.nu

€ 10,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader