Tree of life

8 januari 2022 t/m 9 januari 2022, Rabo Theater De Meenthe in STEENWIJK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Muziektheater door Vocal@Motion. Zingen gaat altijd door! Het programma voor 'Tree of Life' - de eigen voorstelling van Vocal@Motion in november - is helemaal compleet! Het is een voorstelling geworden over hoe het de groep de laatste 1,5 jaar is vergaan. Niet alleen corona en hoe ze daar qua zing...

Lees meer

Muziektheater door Vocal@Motion.

Zingen gaat altijd door!

Het programma voor 'Tree of Life' - de eigen voorstelling van Vocal@Motion in november - is helemaal compleet! Het is een voorstelling geworden over hoe het de groep de laatste 1,5 jaar is vergaan. Niet alleen corona en hoe ze daar qua zingen allerlei oplossingen voor hebben bedacht, maar ook over de ‘levensboom’ – de manier waarop je sowieso in het leven kan staan. De groep neemt je mee met muziek, theater en interactie in alle gebeurtenissen die zich daarbij afspelen.

De voorzitter Klaas Dekker verteld dat het koor de afgelopen periode maar weinig repetities heeft moeten missen. Er werden steeds nieuwe wegen gevonden om veilig aan de maatregelen te voldoen, maar wel te kunnen blijven zingen met elkaar. Hij verteld: ‘We vieren het leven, we zingen met elkaar – online en nu weer heerlijk live - maar hebben ook verdrietige momenten meegemaakt deze anderhalf jaar. Muziek kan dit alles heel goed verwoorden, dat is het mooie ervan. Het staat midden in het leven van alle koorleden en na de voorstelling hopelijk ook bij het publiek!’

Met de uitgekozen nummers is de muzikale voorstelling heel veelzijdig te noemen. Het gaat van ‘Don’t worry about me’ van Frances, ‘Als wij niets doen’ van Soldaat van oranje tot en met het zeer uptempo nummer ‘I’m still standing’ van Elton John. De samenstelling van het programma verteld niet alleen een verhaal, maar laat ook de diversiteit en de liefde voor het zingen van het koor en de zangers en zangeressen zien. Er is ook weer een gast uitgenodigd ter afwisseling in het programma. Wie en wat dat is blijft nog even een verrassing.

Vocal@Motion treedt regelmatig op, bijv. tijdens Kopje Cultuur, Dickens, of in de regio met een eigen concert. Het repertoire bestaat uit musical, jazz, licht klassiek, volksmuziek en close-harmony songs. Juist die veelzijdigheid in muziekstijlen zorgt voor afwisseling in het programma. De muzikale leiding is sinds 2019 in handen van Barbara Lok. Barbara is in deze regio één van de initiatiefnemers van bijv. Razzia en eerdere theaterproducties zoals ‘Storm over de Beulake’. Daarnaast is ze dirigent bij verschillende koren en geeft zangles. De begeleiding op piano is door René Kolsters die inmiddels een aantal jaren aan het koor verbonden is.

De eerste voorstelling is op zaterdagavond 6 november om 19.30 uur; de tweede voorstelling is op zondagmiddag 7 november om 15.00 uur. Beide zijn in het Vestzaktheater in Steenwijk. Kaarten zijn te reserveren via pr@vocalatmotion.com of 0629381482 en zijn €15,- per stuk. Per voorstelling zijn er 125 kaarten beschikbaar. VOL=VOL dus wees er snel bij.

Meer weten? Kijk dan op www.vocalatmotion.com, of volg ons op facebook.

De concerten op 6 en 7 november zijn vanwege corona afgelast. De nieuwe data zijn 8 en 9 januari 2022. Betaalde kaarten blijven geldig en worden 1 op 1 overgenomen. Tijden zijn nog onder voorbehoud.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 8 januari 2022 : 19:30 - 21:30
zo 9 januari 2022 : 15:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : € 15.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Rabo Theater De Meenthe
Stationsplein 1
8331 GM STEENWIJK
0521 514004
www.demeenthe.nl
info@demeenthe.nl

€ 15,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader