Treinbeurs Joure

18 september, Party- Zalencentrum 't Haske in JOURE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Markt voor gebruikte en nieuwe modeltreinen en toebehoren treinbeurs te Joure, za. 18 september Op zaterdag 18 september er aanstaande vindt alweer de modeltreinbeurs in Joure plaats in 't Haske, Vegelinsweg 20 te Joure. Leren leven met het virus Het coronavirus is onder ons en zal de komende jar...

Lees meer

Markt voor gebruikte en nieuwe modeltreinen en toebehoren

treinbeurs te Joure, za. 18 september
Op zaterdag 18 september er aanstaande vindt alweer de modeltreinbeurs in Joure plaats in 't Haske, Vegelinsweg 20 te Joure.

Leren leven met het virus
Het coronavirus is onder ons en zal de komende jaren niet weggaan. "Wachten" tot het weg is heeft geen zin. Het is een virus waarmee men zal moeten leren leven door hygiene en gedrag aan te passen. Zolang de intensieve veehouderij, illegale vleesmarkten en de afbraak van de natuur niet ophouden kunnen virussen blijven vrijkomen en gemakkelijk op mensen overspringen.

Het Covid-19 virus zal dus niet zomaar verdwijnen, maar gelukkig zijn de meesten er inmiddels tegen ingeënt. Dat betekent niet dat je niet ziek kan worden, maar wel dat een besmetting veel milder ernstig zal verlopen en levensgevaar niet aan de orde is. Het biedt kansen om het gewone leven weer op te pakken.

Treinbeurzen starten weer op, te beginnen met Joure op za 18 sept.
Wij pakken na een jaar van afwezigheid de draad van treinenbeurzen weer op, weliswaar met wat maatregelen. De ruime zalen in ‘t Haske bieden de mogelijkheid om een doorlopende eenrichtingsroute langs alle deelne-mers te maken. De 1,5 meter afstand kan daarbij in acht genomen worden en als het te druk wordt moet de bezoeker even wachten.

De beurs te Joure is een begrip en bestaat al meer dan 20 jaar.

Op de beurs kan men snuffelen tussen kramen met allerlei nieuwe en gebruikte treinen en andere spoorse zaken, en even lekker bijpraten over deze oude hobby die begonnen is met opwindtreintjes en tegenwoordig gestuurd wordt door de modernste digitale technieken.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 18 september 2021 : 9:45 - 14:15

Prijzen

Volwassenen : € 3.00
Kinderen : Gratis (t/m 1 jaar)
Kinderen : € 1.30 (2 t/m 11 jaar )

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Party- Zalencentrum 't Haske
Vegelinsweg 20
8501 BA JOURE
0513 415281
www.haske-joure.nl
info@haske-joure.nl

€ 3,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader