Treinbeurs Joure

3 december, Party- Zalencentrum 't Haske in JOURE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Treinbeurs Joure. Op de beurs kan men snuffelen tussen kramen met allerlei nieuwe en gebruikte modeltreinen en andere spoorse zaken. Van uitstel komt gelukkig geen afstel en velen hebben de laatste treinbeurs in maart gemist. We hebben daarom besloten nog een extra beurs in te lassen in de zomer en...

Lees meer

Treinbeurs Joure. Op de beurs kan men snuffelen tussen kramen met allerlei nieuwe en gebruikte modeltreinen en andere spoorse zaken.

Van uitstel komt gelukkig geen afstel en velen hebben de laatste treinbeurs in maart gemist. We hebben daarom besloten nog een extra beurs in te lassen in de zomer en wel op zondag 12 juni. Zo goed als alle bekende deelnemers zullen er zijn, plus nog wat extra. We beginnen zoals tegenwoordig gebruikelijk om 09:45 uur en we gaan door tot minimaal 14:15 uur.

Op de beurs kan men snuffelen tussen kramen met allerlei nieuwe en gebruikte treinen en andere spoorse zaken, en even lekker bijpraten over deze oude hobby die begonnen is met opwindtreintjes en tegenwoordig gestuurd wordt door de modernste digitale technieken.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 3 december 2022 : 9:45 - 14:15

Prijzen

Volwassenen : € 3.00
Kinderen : Gratis (t/m 2 jaar)
Kinderen : € 1.30 (3 t/m 11 jaar )

Waar is het?

Party- Zalencentrum 't Haske
Vegelinsweg 20
8501 BA JOURE
0513 415281
www.haske-joure.nl
info@haske-joure.nl

€ 3,00