Triatlon Leeuwarden

16 juli, Recreatiegebied De Groene Ster in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Triatlon Leeuwarden in en om recreatiegebied De Groene Ster te Leeuwarden, zowel een Sprint als Olympische afstand. Na een geslaagde try-out editie in 2021 wordt Triatlon Leeuwarden wederom in de Friese hoofdstad georganiseerd op zaterdag 16 juli 2022. Decor voor het evenement is recreatiegebied De...

Lees meer

Triatlon Leeuwarden in en om recreatiegebied De Groene Ster te Leeuwarden, zowel een Sprint als Olympische afstand.

Na een geslaagde try-out editie in 2021 wordt Triatlon Leeuwarden wederom in de Friese hoofdstad georganiseerd op zaterdag 16 juli 2022. Decor voor het evenement is recreatiegebied De Groene Ster, dat een prachtige uitvalsbasis vormt voor de zwem-, fiets- en loopparcoursen.

Al zwemmend in het water van de Kleine Wielen, fietsend langs de Bonkevaart met de iconische finishplaats van de Elfstedentocht en lopend door recreatiegebied De Groene Ster ervaren de deelnemers op verschillende manieren wat Leeuwarden en directe omgeving te bieden heeft.

Uitgangspunt van Triatlon Leeuwarden is dat elke deelnemer op zijn/haar eigen niveau deze sportieve uitdaging kan volbrengen. Met het organiseren van een recreatieve triatlon (zowel een Sprint als Olympische afstand) beoogt de organisatie een breedtesport-evenement te bieden waarbij het plezier in deze sport(en) zowel voor beginners als meer gevorderde triatleten de basis vormt.

Alle informatie over Triatlon Leeuwarden en mogelijkheid om in te schrijven is te vinden op de website www.triatlonleeuwarden.nl

Lees minder

Links

Data en tijden

za 16 juli 2022 : 11:00 - 15:00

Prijzen

Volwassenen : € 32.50

Toelichting: sprint afstand € 32,50; olympische afstand € 37,50.

Waar is het?

Recreatiegebied De Groene Ster
Simmerkrite 1
8926 XE LEEUWARDEN

€ 32,50