Tribute to the Cats Band

14 januari 2023, De Tamboer in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De vele hits van The Cats worden nieuw leven in geblazen. Het is al achttien jaar en honderden concerten na het eerste muzikale eerbetoon aan The Cats in Volendam, maar de Tribute To The Cats Band trekt nog steeds overal bomvolle zalen. De vele hits van The Cats worden nieuw leven in geblazen en zo...

Lees meer

De vele hits van The Cats worden nieuw leven in geblazen.

Het is al achttien jaar en honderden concerten na het eerste muzikale eerbetoon aan The Cats in Volendam, maar de Tribute To The Cats Band trekt nog steeds overal bomvolle zalen. De vele hits van The Cats worden nieuw leven in geblazen en zorgen iedere keer weer voor een feest der herkenning. Lea, Why, Marian, Times Were When en natuurlijk de wereldhit One Way Wind worden daarbij niet overgeslagen.

Veel bezoekers van Tribute To The Cats bezochten vroeger ook de concerten van The Cats. In de jaren zestig waren zij de grondleggers van wat later de ‘palingsound’ zou worden. Maar bij de grote groep fans sluiten zich ook steeds meer jonge mensen aan, wat leidt tot gezellige avonden vol Cats-muziek.

De bandleden verdienden hun sporen in de Volendamse muziek onder meer in Next One, Stampvast, Left-site, Dutch, Dos-Chicos en Fiësta. De band met Kees Plat, Thoom Veerman, Nico Tol, Harmen Veerman, Michel de Haan en Jan Veerman wordt versterkt door ‘jonkies’ Cees Veerman en Larry Koning. Deze aanstormende talenten maakten de tijd van The Cats zelf niet mee, maar erkennen wat hun dorpsgenoten destijds teweeg brachten. En ook in 2020 maakt de muziek van The Cats nog steeds veel los bij het publiek.

Eén van de opvallende kenmerken van de Tribute To The Cats Band is de meerstemmige samenzang, waardoor de karakteristieke Cats-sound volop tot leven komt. De oorspronkelijke Cats-bandleden zijn ook enorm trots op het succes van de Tribute Band, wat al meerdere malen leidde tot gastoptredens. Het uitverkochte optreden in AFAS-Live was de kers op de taart.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 14 januari 2023 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 27.50

Waar is het?

De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN
0528 280180
www.detamboer.nl
info@detamboer.nl

€ 27,50