Tricklebolt

24 september, Poppodium Iduna in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Tricklebolt is een krakend muzikaal oergevoel dat doet denken aan een kruisbestuiving tussen Deep Purple, Birth of Joy en Motörhead! ‘70S ROCK SPIRIT EN DE DRANG OM ROCK ’N ROLL WEER EEN VLEUGJE GEVAAR TE GEVEN Tricklebolt is een krakend, schurend, zwetend muzikaal en sonisch oergevoel dat doet den...

Lees meer

Tricklebolt is een krakend muzikaal oergevoel dat doet denken aan een kruisbestuiving tussen Deep Purple, Birth of Joy en Motörhead!

‘70S ROCK SPIRIT EN DE DRANG OM ROCK ’N ROLL WEER EEN VLEUGJE GEVAAR TE GEVEN
Tricklebolt is een krakend, schurend, zwetend muzikaal en sonisch oergevoel dat doet denken aan een kruisbestuiving tussen Deep Purple, Birth of Joy en Motörhead. Hoewel deze rockband hun roots heeft in de 70’s, is ook Nederlandse blues zanger Harry Muskee een grote inspiratiebron. Bij de muziek van Tricklebolt moet je denken aan authentiek rauw gitaargeluid, een zwevend Hammond- tapijtje en psychedelica, aangevuld met hooks en looks als die van Fatal Flowers.
De band is opgericht in 2014 en heeft sindsdien groot succes geboekt. Zo hebben ze op festivals als Zwarte Cross en Eurosonic gestaan en speelden ze als support act voor onder andere Direct, Golden Earring en DeWolff. Na twee full-length albums nam Tricklebolt in de zomer van 2020 ’s werelds eerste Drive-In Live album op, dat in 2021 het daglicht ziet. “Dit album gaat over het vertrouwde nest ontgroeien. Over het zoeken naar een bestemming en ontdekken wie je reisgenoten worden en wie niet… Get aboard on the plane of life, vlieg ‘Straight into the Blue’.” Zo vertelde bandlid Bastian Pen erover in een interview met Blues Magazine. De band probeert met elk nummer een andere uithoek op te zoeken en gaat voor een spontaan en ongepolijst geluid.

Lees minder

Links

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 12.00 € 10.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
9203 ZN DRACHTEN
0512 522650
www.iduna.nu
pr@iduna.nu

€ 12,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader