Trijntje zingt Vrienten met Vrienten

17 maart 2023, Popcentrum Neushoorn in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Muzikaal icoon Henny Vrienten heeft een onmiskenbare stempel op de Nederlandse popwereld gedrukt. Met een album en een concerttour brengen Trijntje Oosterhuis en Xander Vrienten een eerbetoon aan deze componist, zanger, bassist, gitarist en Doe Maar-legende. Op vrijdag 17 maart komt deze schitterend...

Lees meer

Muzikaal icoon Henny Vrienten heeft een onmiskenbare stempel op de Nederlandse popwereld gedrukt. Met een album en een concerttour brengen Trijntje Oosterhuis en Xander Vrienten een eerbetoon aan deze componist, zanger, bassist, gitarist en Doe Maar-legende. Op vrijdag 17 maart komt deze schitterende ode naar onze Grote Zaal. Met bewerkingen van nummers van Vrienten zijn drie laatste soloalbums wordt het een avond vol prachtige muziek, herinneringen ophalen en een traantje wegpinken.

Trijntje Oosterhuis en Henny Vrienten kennen elkaar sinds het begin van Trijntjes carrière en waren fan van elkaars werk. De oprechtheid en herkenbaarheid van de teksten van ‘Nederlands beste songwriter’ hebben op Trijntje een enorme aantrekkingskracht. Diverse keren werkten ze ook samen. Zo schreef Henny voor Trijntje onder meer de tekst van ‘Vlieg met me mee’ en zong Trijntje op Henny’s zeventigste verjaardag zijn nummer ‘Het gaat niet over’.

Het idee voor een album met nummers van Henny Vrienten komt van Trijntje. In overleg met Henny zelf besloten Trijntje en Henny’s zoon Xander alleen nummers te kiezen van zijn laatste drie soloalbums – En toch…, Alles is Anders en Tussen de Regels – die hij zelf beschouwde als zijn meest persoonlijke. Henny was trots en vereerd met het project en drukte Trijntje en Xander op het hart er vooral mee door te gaan. Eind januari 2023 verschijnt het album Trijntje zingt Vrienten met Vrienten.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 17 maart 2023 : vanaf 20:45

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 27.00 € 27.00

Toelichting: CJP alleen voor pashouders.

Voorverkoop: https://neushoorn.stager.nl/web/tickets/111218686.

Waar is het?

Popcentrum Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP LEEUWARDEN
058 303 07 30
www.neushoorn.nl
info@neushoorn.nl

€ 27,00