Trio 258

16 oktober, Laurentiuskerk (NH Kerk) in KIMSWERD

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Trio 258 (piano, viool en cello) speelt in de Laurentiuskerk te Kimswerd werken van L.van Beethoven, Fazil Say en D.Shostakovich. Trio 258 bestaat uit pianiste Lestari Scholtes, violist Eduardo Paredes Crespo en cellist Leonard Besseling. Drie bevlogen musici met een rijke kamermuziekhistorie in ...

Lees meer

Trio 258 (piano, viool en cello) speelt in de Laurentiuskerk te Kimswerd werken van L.van Beethoven, Fazil Say en D.Shostakovich.

Trio 258 bestaat uit pianiste Lestari Scholtes, violist Eduardo Paredes Crespo en cellist Leonard Besseling. Drie bevlogen musici met een rijke kamermuziekhistorie in binnen- en buitenland. Het Trio ontleent haar naam aan het adres Keizersgracht 258 te Amsterdam waar de cello van Leonard gebouwd werd door diens vader en waar een sfeervolle repetitieruimte werd geschapen. Inmiddels werd in vele belangrijke concertzalen (zoals het Koninklijk Concertgebouw te Amsterdam en Tivoli Utrecht) opgetreden en was en is het Trio regelmatig op festivals en in tv- en radioprogramma's te horen.
Op dit laatste Concert bij kaarslicht van dit jaar speelt Trio 258 werken van L.van Beethoven (Pianotrio in E flat, opus 70 nr. 2), de Turkse pianist en componist Fazil Say (Space Jump) en het beroemde en emotionele Tweede Pianotrio van Dimitri Shostakovich.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 16 oktober 2022 : 15:30 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : € 17.50
Kinderen : Gratis (t/m 0 jaar)
Kinderen : € 5.00 (1 t/m 15 jaar )
CJP : € 5.00

Waar is het?

Laurentiuskerk (NH Kerk)
Greate Pierwei 11
8821 LV KIMSWERD