Trio Noordelijk Barokensemble - Music for a While

27 november, Margarethakerk (NH kerk) in NORG

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Baroktrio met klavecimbel en viola da gamba's spelen Music for a While in Norg Noordelijk Barokensemble speelt “Music for a While” in Norger kerk Op het programma “Music for a While” staat werk van Johan Snep, J.S. Bach, C.F. Abel, A. Forqueray, M. Marais, F. Couperin, A. Kühnel en H. Purcell. Al...

Lees meer

Baroktrio met klavecimbel en viola da gamba's spelen Music for a While in Norg

Noordelijk Barokensemble speelt “Music for a While” in Norger kerk

Op het programma “Music for a While” staat werk van Johan Snep, J.S. Bach, C.F. Abel, A. Forqueray, M. Marais, F. Couperin, A. Kühnel en H. Purcell. Alle componisten werden in de 17e eeuw geboren behalve C.F. Abel, die leefde van 1723-1787. Mathilde van Wijnen studeerde cello en viola da gamba aan het Conservatorium Groningen en Den Haag. Naast de moderne cello en de viola da gamba is haar specialisatie de basse de violon. Ze is als celliste verbonden aan het orkest Filharmonie Noord.
Gadze Heeres kreeg cellolessen van Dmitri Ferschtman en Wieland Kuyken, kamermuziek van Eli Goren en Sandor Vegh, volgde cursussen bij John Holloway en Nicolaus Harnoncourt. Hij speelde in diverse orkesten en ensembles in Nederland waaronder het Nederlands Philharmonisch Orkest, Het Nederlands Kamer Orkest, Amsterdam Sinfonietta en in het buitenland onder andere in La Chapelle Royale van Philippe Herreweghe en Ensemble Intercontemporain onder leiding van Pierre Boule.
Jelte Hulzebos studeerde orgel en klavecimbel aan het conservatorium te Groningen bij Wim van Beek en Jacques Ogg. Zijn klavecimbelstudie sloot hij af met het behalen van het diploma Uitvoerend Musicus. Naast zijn activiteiten als organist, klavecinist en dirigent doceert hij in dezelfde vakgebieden.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 27 november 2022 : 15:00 - 16:30

Prijzen

Volwassenen : € 17.50
Kinderen : Gratis (t/m 5 jaar)
Kinderen : € 10.00 (6 t/m 18 jaar )
CJP : € 10.00

Toelichting: incl. pauzekoffie/thee.

Waar is het?

Margarethakerk (NH kerk)
Brink 2
9331 AB NORG
www.margarethakerknorg.nl

€ 17,50