Trio Willem Wolthuis

26 juni, De Brinkhof in NORG

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Het Trio Willem Wolthuis, bestaande uit Willem - viool, schoonzoon Eric Bergsma - piano en dochter Femke Wolthuis - voordracht, brengen op het koffieconcert in de Brinkhof te Norg een programma met muziek en poëzie. Willem studeerde in Groningen aan de Academie voor Beeldende Kunsten en viool aan ...

Lees meer

Het Trio Willem Wolthuis, bestaande uit Willem - viool, schoonzoon Eric Bergsma - piano en dochter Femke Wolthuis - voordracht, brengen op het koffieconcert in de Brinkhof te Norg een programma met muziek en poëzie.

Willem studeerde in Groningen aan de Academie voor Beeldende Kunsten en viool aan het Conservatorium. In het Salonorkest Pluche speelde hij jarenlang de eerste viool in heel Nederland en daarbuiten. Later kreeg de zogenaamde Gipsymuziek zijn voorkeur en vierde ook weer triomfen met zijn Ensemble Romanesco. Tegenwoordig maakt hij deel uit van "Swing du Nord".

We laten ons bij het concert in Norg verrassen met het programma. Ter afwisseling zal Femke Wolthuis teksten van bekende dichters voordragen.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 26 juni 2022 : 11:15 - 13:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 15.00 € 15.00
Kinderen : Gratis (t/m 3 jaar)
Kinderen : € 7.50 (4 t/m 18 jaar )

Voorverkoop: Boekhandel Daan Nijman, Roden.

€ 15,00