Truus Dusseljee-Munneke en Anita Zijlstra

11 april t/m 30 juni, Galerie KunstHof in GROOTEGAST

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Twee kunstenaars die gezamenlijk hun schilderijen exposeren. Truus Dusseljee-Munneke (1950) woont en werkt in Assen, schildert sinds 1998. Na een schildercursus was het een ontdekkingstocht waarin ik via cursussen en persoonlijke begeleiding steeds meer leerde over kleur, compositie, verf, textuur ...

Lees meer

Twee kunstenaars die gezamenlijk hun schilderijen exposeren.

Truus Dusseljee-Munneke (1950) woont en werkt in Assen, schildert sinds 1998. Na een schildercursus was het een ontdekkingstocht waarin ik via cursussen en persoonlijke begeleiding steeds meer leerde over kleur, compositie, verf, textuur en manieren van werken, van figuratief tot abstract.

Schilderen is een manier geworden om mezelf uit te drukken en vooral om de schoonheid van de schepping, hoe ik die ervaar, over te brengen. Daarbij werk ik hoofdzakelijk met acryl op doek. Ik maak eigen werk, maar neem ook opdrachten aan.

Anita Zijlstra (1990) uit Niehove, autodidact sinds 2016.

Van kleins af aan kom ik veel op Ameland, voor mij altijd een gevoel van thuiskomen. Ik ben altijd al gefascineerd geweest door de zee en de prachtige Hollandse luchten in elke vorm en kleur.

In 2016 ben ik begonnen deze vast te leggen op doek. Wat begonnen is als een simpele hobby is inmiddels uitgegroeid als mijn moment van rust en bezinning.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 15 april 2022 : 8:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Galerie KunstHof
Hoflaan 1
9861 BN GROOTEGAST
www.galeriekunsthof.nl