Tryater - Romte

2 november t/m 3 november, Bakker Workum Konstruktiewerken BV in WARKUM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

ROMTE - Een sitcom over wonen Het meertalige en muzikale Romte speelt op verschillende locaties in Friesland die een link hebben met het thema wonen. Iedereen verlangt naar geborgenheid; naar een eigen plek die je thuis mag noemen. Tegelijkertijd hebben we ook behoefte aan saamhorigheid, aan gemee...

Lees meer

ROMTE - Een sitcom over wonen

Het meertalige en muzikale Romte speelt op verschillende locaties in Friesland die een link hebben met het thema wonen.

Iedereen verlangt naar geborgenheid; naar een eigen plek die je thuis mag noemen. Tegelijkertijd hebben we ook behoefte aan saamhorigheid, aan gemeenschap, aan buren die we groeten. Die twee staan soms op gespannen voet met elkaar. Hoe willen we leven en vooral: samenleven? Daarover gaat de locatievoorstelling Romte.

In deze komische en kritische sitcom reis je samen met vier personages door de tijd. Met hen (her)beleef je de woningnood in de jaren ‘50, de uitbundige woonideeën van de jaren ‘70 en de individualisering in de jaren ’90. Om uiteindelijk terecht te komen in het heden, waar een nieuwe wooncrisis zich aandient. Vinden de vier dé woonvorm van morgen?

Het meertalige en muzikale Romte speelt vanaf oktober ‘22 op verschillende locaties in Friesland die een link hebben met het thema wonen. Wij zijn te gast bij de Friso Bouwgroep in Sneek en in Leeuwarden, Aannemingsbedrijf Bangma in Sint Nicolaasga, de opleiding Bouw en Infra van ROC Friese Poort in Drachten, deurenleverancier Van Vuuren in Grou, Bakker Konstruktiewerken in Workum, Bouwbedrijf Van Dijk in Surhuisterveen, Jorritsma Bouw in Bolsward, Siderius Heftrucks in Leeuwarden, Noord Nederlandse Draadindustrie in Dokkum, Spruyt Waterwoningen in Heerenveen, Bouwbedrijf Van Marrum in Franeker en Mensonides Installatie in Harlingen.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 2 november 2022 : 20:00 - 23:00
do 3 november 2022 : 20:00 - 23:00

Prijzen

Volwassenen : € 17.50
CJP : € 12.50

Waar is het?

Bakker Workum Konstruktiewerken BV
Eniggaburren 15
8711 HP WARKUM
https://tryater.nl/programma/romte/

€ 17,50