Tsjerkepaad: Kleasterrûntsje

13 augustus, Grote - of Martinuskerk in DOKKUM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

In het kader van Tsjerkepaad is er een Kleasterrûntsje vanuit Dokkum. U kunt kiezen voor een wandeling of een fietstocht langs diverse open kerken. De wandeling van ongeveer 15 kilometer gaat over paden en door weilanden. De fietstocht is ongeveer 40 kilometer. Tijdens de wandeltocht worden diverse...

Lees meer

In het kader van Tsjerkepaad is er een Kleasterrûntsje vanuit Dokkum. U kunt kiezen voor een wandeling of een fietstocht langs diverse open kerken. De wandeling van ongeveer 15 kilometer gaat over paden en door weilanden. De fietstocht is ongeveer 40 kilometer.

Tijdens de wandeltocht worden diverse open kerkjes aangedaan (Aalsum, Hiaure, Foudgum en Bornwird) en eten we onze (zelf meegebrachte) lunch in de Stoepa bij Hantum. Belangstellenden zijn welkom het hedendaagse klooster te bezoeken.

De fietstocht gaat ook over Wetsens, Metslawier, Niawier, Hantumhuizen, Hantum, Waaxens en de Flieterpen. Vanaf 9.30 uur staat de koffie klaar; om 10.00 start een korte viering o.l.v. ds. Bernard Keizer, rond 10.45 start de wandeling. Ongeveer 16.30 uur zijn we weer terug. De kosten bedragen € 5,- Deelnemers moeten zich van tevoren opgeven via: info@bezinningstoerismefriesland.nl.

Lees minder

Data en tijden

za 13 augustus 2022 : 10:00 - 16:30

Prijzen

Volwassenen : € 5.00

Waar is het?

Grote - of Martinuskerk
Markt 2
9101 LS DOKKUM
06 12412053