Tsjoensters fan Ie

7 juli t/m 16 juli in Van Seggeren Installatietechniek in KOLLUMERZWAAG

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Openluchtsprookje door Masquerade Theater (4-104 jaar). Masquerade theater jongeren toaniel komt dit seizoen met de openluchtvoorstelling Tsjoensters fan Ie.

Masquerade Theater is een jeugd toneelploeg die met het motto: van de jeugd, voor de jeugd en door jeugd opgericht is in 2013. Dit betekent dat zij alles, zo veel mogelijk, zelf doen. Dit zowel voor als achter de schermen. De jeugd die het stuk speelt zit allemaal binnen de leeftijdsgroep van 9 tot en met 18 jaar. Misschien leuk om te weten: onze jeugdigen komen uit allerlei verschillende gemeentes; Dantumadiel, Dongeradiel, Kollumerland en Achterkarspelen. Ook het bestuur bestaat uit deze jeugdigen. Samen spelen zij het stuk, begeleiden de voorstelling met live muziek, maar doen ook dingen als kap, grime, PR, subsidieaanvragen etc. Omdat zij leren omgaan met financiën en andere verantwoordelijkheden, leren zij ook de werkende maatschappij kennen. Zij zorgen er samen voor dat in juli een spetterende voorstelling op de planken staat in Kollumerzwaag.

De ‘Tsjoensters fan Ie’ is een recycle openlucht spel. Wij vragen onze jeugdspelers (van 9 tot 18 jaar) ieder jaar om met verhalen en ideeën te komen voor een nieuw stuk. Dit jaar wilden zij graag een sprookje spelen. Alle sprookjes verhalen die onze leden hebben geschreven zijn gecombineerd met bekende sprookjes en authentieke Friese ‘mearkes’ waardoor er een verassend, magisch, nieuw sprookje is ontstaan. Naast het verhaal worden ook de instrumenten, kostuums, rekwisieten en decor gemaakt van gerecycled materiaal. Dit levert bijzonder creatieve creaties op die het stuk tot een waar ervaringsspektakel zullen maken voor het publiek. De voorstelling is geschikt voor mensen van 4 tot 104 jaar.

Links

www.masqueradetheater.nl

Data en tijden

zo 9 juli 2017 : 15:00 - 17:30

Prijzen

Volwassen : € 7.50
Kinderen : € 5.00
65 plus : € 7.50
CJP : € 7.50

Toelichting: Kinderprijs geldig vanaf 0 t/m 12 jaar.

Waar is het?

Van Seggeren Installatietechniek
Foarwei 183
9298 JH KOLLUMERZWAAG

€ 7,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen