Tussen Slik en Zand

21 oktober in Diverse locaties in AMELAND

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Wandelevenement over Ameland tussen Wad en Noordzee. 11, 18 en 25 km.

Sporteiland organiseert de 7e editie van het wandelevenement Tussen Slik & Zand. Het wandelevenement met Waddenzee Werelderfgoed als inspiratiebron en ondersteund door de verschillende natuurorganisaties op en om Ameland; Waddenvereniging, Natuurcentrum Ameland, Staatsbosbeheer, It Fryske Gea, Wetterskip, RWS, De Vennoot e.a.

Wandelen over Ameland tussen Wad en Noordzee met afwisselende routes van 11, 18 en 25 km. De start en finish van de tocht is in het sfeervolle dorp Nes. Maak als wandelaar tijdens deze dag onderdeel uit van Wadden Werelderfgoed. Beleef en geniet van dit, in de wereld, bijzondere gebied. Niet voor niets uitgeroepen door de UNESCO tot Werelderfgoed.

De routes voeren over wegen, paden en trails die u via de wadkant, bos, duinen en het strand laten finishen in het sfeervolle centrum van Nes. Maak de oversteek voor een dag of weekeinde en ervaar de ongerepte natuur van dit Waddeneiland.

Voor overnachtingen en algemene informatie kunt u terecht bij VVV Ameland. Alle deelnemers ontvangen een bijzonder routeboekje met uitleg over de wandelroute en informatie over de bijzondere natuur- en cultuurwaarden onderweg.

Inschrijven voor Tussen Slik en Zand 2017 is mogelijk vanaf 1 maart 2017.

Links

www.tussenslikenzand.nl

Data en tijden

za 21 oktober 2017 :

Prijzen

Volwassen : €
Kinderen : €
65 plus : €
CJP : €

Waar is het?

Diverse locaties

9161 AF AMELAND

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen