Two for the road

20 oktober, De Koornbeurs in FRANEKER

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Eric Vloeimans en Will Holshouser. Eric Vloeimans is bekend als absolute meester op de trompet. Zijn fluwelen fluistertoon en kleurrijke aanwezigheid is onmiskenbaar. Erics muzikale interesse is breed en hij schroomt niet de grenzen tussen jazz, pop en klassiek te doorbreken. De Amerikaan Will Ho...

Lees meer

Eric Vloeimans en Will Holshouser.

Eric Vloeimans is bekend als absolute meester op de trompet. Zijn fluwelen fluistertoon en kleurrijke aanwezigheid is onmiskenbaar. Erics muzikale interesse is breed en hij schroomt niet de grenzen tussen jazz, pop en klassiek te doorbreken.

De Amerikaan Will Holshouser kreeg als kind een accordeon en heeft een bijzondere niche gevonden als accordeonist, improvisator en componist. Will combineert swing, bop en freestyle-improvisatie met verschillende traditionele accordeonstijlen, zoals tango, zydeco en klezmer. Hij is de ideale partner voor Eric.

Deze twee muzikale omnivoren kennen en waarderen elkaar al jaren. Ze gaven samen al diverse concerten. In Two for the road gaan ze samen op avontuur en slepen de luisteraar mee door allerlei onverwachte bochten. Om ze uiteindelijk weer veilig thuis te brengen, rijker en voldaan.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 20 oktober 2021 : 20:15 - 23:00

Prijzen

Volwassenen : € 22.50

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

De Koornbeurs
Noord 2
8801 KP FRANEKER
www.theaterdekoornbeurs.nl

€ 22,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader