Two Wieners Play The Everly Brothers

30 september, De Miente in OOSTERWOLDE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Tributeband; rock'n roll. Rock’n’Roll-band The Wieners toert voor het derde seizoen op rij door Nederland met de theatershow ‘The Wieners Play The Everly Brothers’. Vandaag brengen ze een speciaal eerbetoon aan de Everly’s, in een kleine ‘unplugged’ duo-bezetting. Don en Phil Everly. Scoorden vana...

Lees meer

Tributeband; rock'n roll.

Rock’n’Roll-band The Wieners toert voor het derde seizoen op rij door Nederland met de theatershow ‘The Wieners Play The Everly Brothers’. Vandaag brengen ze een speciaal eerbetoon aan de Everly’s, in een kleine ‘unplugged’ duo-bezetting.
Don en Phil Everly. Scoorden vanaf 1957 talloze hits, zoals Bye Bye Love, Wake Up Little Susie, Bird Dog, All I Have To Do Is Dream en Til I Kissed You.

The Wieners is een 'vintage' rock'n'roll-band die sinds 2005 aan de weg timmert met optredens door heel Europa, met muziek van alle jaren ’50 helden. Hun bijzondere liefde voor het werk van The Everly Brothers, leidde tot het uitbrengen van een Everly-cd, een dvd en vele tribute-concerten, tot in Engeland aan toe.

Na een live-optreden bij Veronica Inside, vertelde muziekkenner Johan Derksen dat hij nog nooit een duo had gehoord, dat de stemmen van The Everly Brothers zó goed benadert als The Wieners. Alsof Don en Phil voor je staan. Meer info en video’s: www.everlybrothers.nl

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 30 september 2022 : 20:00 - 22:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 12.50 € 12.50

Voorverkoop: via de website van de Miente.

Waar is het?

De Miente
Snellingerdijk 39
8431 EJ OOSTERWOLDE
www.demiente.nl

€ 12,50