Two Wieners Play The Everly Brothers

26 november 2023, Rensentheater in EMMEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Two Wieners Play The Everly Brothers Rock’n’Roll-band The Wieners toert voor het vierde seizoen op rij door Nederland met de theatershow ‘The Wieners Play The Everly Brothers’. Vandaag brengen ze een speciaal eerbetoon aan de Everlys, in een kleine ‘unplugged’ duo-bezetting. Bij geen ander duo smo...

Lees meer

Two Wieners Play The Everly Brothers

Rock’n’Roll-band The Wieners toert voor het vierde seizoen op rij door Nederland met de theatershow ‘The Wieners Play The Everly Brothers’. Vandaag brengen ze een speciaal eerbetoon aan de Everlys, in een kleine ‘unplugged’ duo-bezetting.

Bij geen ander duo smolten de stemmen zo mooi samen als bij Don en Phil Everly.
Vanaf 1957 scoorden ze talloze hits, zoals Bye Bye Love, Wake Up Little Susie, Bird Dog, All I Have To Do Is Dream en Til I Kissed You.


The Wieners is een vintage rock& roll-band die sinds 2005 aan de weg timmert met optredens door heel Europa, met muziek van alle jaren ’50 helden. Hun bijzondere liefde voor het werk van The Everly Brothers, leidde tot het uitbrengen van een Everly-cd, een dvd
en vele tribute-concerten, tot in Engeland aan toe.


Na een live-optreden bij Veronica Inside, verklaarde muziekkenner Johan Derksen op tv dat hij nog nooit een duo had gehoord, dat de stemmen van The Everly Brothers zó goed benadert als The Wieners. Alsof Don en Phil voor je staan.


Natuurlijk in het Rensentheater!

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 26 november 2023 : 16:00 - 18:30

Prijzen

Volwassenen : € 22.50

Waar is het?

Rensentheater
Hoofdstraat 18
7811 EP EMMEN

€ 22,50