Udo Honnigfort

15 juli, Grote Kerk in HARLINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Het derde concert in de Internationale serie Orgelconcerten in de Grote Kerk te Harlingen wordt verzorgd door Udo Honnigfort. Udo is Cantor-Organist van de St.Mariakirche in Delmenhorst (bij Bremen) . Udo, die al eerder een concert gaf op het Hinsz-orgel , heeft voor zijn concert in Harlingen een ...

Lees meer

Het derde concert in de Internationale serie Orgelconcerten in de Grote Kerk te Harlingen wordt verzorgd door Udo Honnigfort.

Udo is Cantor-Organist van de St.Mariakirche in Delmenhorst (bij Bremen) . Udo, die al eerder een concert gaf op het Hinsz-orgel , heeft voor zijn concert in Harlingen een interessant programma samengesteld. Hij begint met een Präludium (in F) van D.Buxtehude, waarna hij zijn optreden voortzet met de bekende Variaties op "Est-ce Mars" van J.P.Sweelinck. J.S.Bach ontbreekt ook niet : Udo speelt het mooie koraalvoorspel "Schmücke dich, o liebe Seele".

Daarna komt de romantiek in composities van A.Boëly (Offertoire pour le Jour de Pâques en Hymnus "O filii et filiae" ) , G.Pierné (Prélude en Cantilène), terwijl Udo het concert besluit met de indrukwekkende Toccata und Fuge in a-moll van M.Reger.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 15 juli 2022 : 20:00 - 21:00

Prijzen

Volwassenen : € 10.00
CJP : € 5.00

Waar is het?

Grote Kerk
Kerkpad 3
8861 ES HARLINGEN

€ 10,00