Uit-jeTent Festival

11 juni t/m 13 juni, Diverse locaties in GEM NOORDOOSTPOLDER

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Over het festival Het Uit-jeTent festival, georganiseerd door StEP Noordoostpolder, is een jaarlijks meerdaags evenement. Tijdens het festival kamperen bezoekers op verschillende unieke en bestaande plekken in de Noordoostpolder, om zo kennis te maken met de schoonheid van dit gebied. Van luxe “glam...

Lees meer

Over het festival
Het Uit-jeTent festival, georganiseerd door StEP Noordoostpolder, is een jaarlijks meerdaags evenement. Tijdens het festival kamperen bezoekers op verschillende unieke en bestaande plekken in de Noordoostpolder, om zo kennis te maken met de schoonheid van dit gebied. Van luxe “glamping” tot back to basic in de natuur: tijdens het festival zijn er verschillende kampeermogelijkheden.

Om het kampeerweekend compleet te maken worden er, naast de overnachtingen, ook activiteiten georganiseerd. Zo kunnen bezoekers op verschillende locaties in de polder genieten van cultuur, natuur, horeca en waterrecreatie.

Nieuw dit jaar
Geen tent? Dit jaar is het voor het eerst mogelijk om bij het Uit-jeTent festival een zogenoemde KarTent te reserveren. Deze kartonnen tent is geschikt voor twee personen en is waterbestendig en volledig recyclebaar.

Het Uit-jeTent festival introduceert dit jaar ook de Polder Maps, een interactieve kaart van de Noordoostpolder. Naast alle kampeerlocaties staan hier verschillende punten op waar je op eigen houtje en coronaproof naar toe kan. De kaart staat dus vol punten waar kampeerders kunnen genieten van verschillende activiteiten en locaties waar ze streekproducten kunnen halen.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 13 juni 2021 : 8:00 - 0:00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Diverse locaties

8311 PZ GEM NOORDOOSTPOLDER

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader