Uitgesteld geluk: Grote kansen

5 juni, Anne-Famkes Pleats in STIENS

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Brecht Wassenaar leest dit verhaal van Maxim Osipov voor. Elke dag van het honderd dagen tellende cultureel programma Arcadia een nieuw verhaal beluisteren op steeds een andere, paradijselijke plek in Fryslân? Dat kan bij Uitgesteld geluk van Leeuwarden UNESCO City of Literature! De rode draad: de ...

Lees meer

Brecht Wassenaar leest dit verhaal van Maxim Osipov voor.

Elke dag van het honderd dagen tellende cultureel programma Arcadia een nieuw verhaal beluisteren op steeds een andere, paradijselijke plek in Fryslân? Dat kan bij Uitgesteld geluk van Leeuwarden UNESCO City of Literature! De rode draad: de zoektocht naar schoonheid tijdens en na de huidige pandemie.

Wat geeft ons moed, welke zaadjes planten we voor de toekomst? Annelies Verbeke, Elke Geurts, Etgar Keret (Israël), Gerda Blees, Joke van Leeuwen, Koos Tiemersma, Marek Šindelka (Tsjechië), Nyk de Vries, Pilar Quintana (Colombia), Thomas Verbogt en negentig andere auteurs schreven er allemaal een nieuw kort verhaal over.

Inspiratiebron is het veertiende-eeuwse meesterwerk van de Italiaanse dichter en geleerde Boccaccio: de Decamerone. Een verzameling van honderd verhalen, in tien dagen verteld door tien jonge mensen, op de vlucht voor de pest.

Net als toen vertellen we elkaar ook nu verhalen om de tijd door te komen, om elkaar te vermaken, om te reflecteren op de ellende. Maar ook – en vooral – om weer een beetje schoonheid en geluk te vinden.

Het meertalige Uitgesteld geluk is gratis toegankelijk. Meer informatie: leeuwardencityofliterature.nl/uitgesteldgeluk

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 5 juni 2022 : vanaf 15:30

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Anne-Famkes Pleats
Wurgedyk 20
9051 LE STIENS
06 46061006
https://www.annefamkespleats.frl/
info@annefamkespleats.nl