Under The Surface

4 oktober, SPOT/De Oosterpoort in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Under The Surface is een internationaal succesvol trio dat onder leiding van drummer Joost Lijbaart een gewaagde, maar wonderschone mix van jazz, folk, etnische en elektronische muziek maakt. Na de eerste twee volledig geïmproviseerde en voor een Edison genomineerde albums – Under the Surface (201...

Lees meer

Under The Surface is een internationaal succesvol trio dat onder leiding van drummer Joost Lijbaart een gewaagde, maar wonderschone mix van jazz, folk, etnische en elektronische muziek maakt.

Na de eerste twee volledig geïmproviseerde en voor een Edison genomineerde albums – Under the Surface (2017) en Trinity (2019) – rekt de groep op het in februari verschenen Miin Triuwa nog wat verder op. Gitarist Bram Stadhouders componeerde ditmaal een achtdelige suite die de muziek meer structuur geeft, maar nog steeds vrij en spontaan laat klinken. Maar wat misschien nog wel het meest opvalt zijn de prachtige teksten in het Oudnederlands, die zangeres Sanne Rambags schreef met hulp van historisch taalkundige Peter Alexander Kerkhof en het Instituut voor de Nederlandse Taal.

Lees minder

Links

Data en tijden

di 4 oktober 2022 : vanaf 20:30

Prijzen

Volwassenen : € 15.50

Waar is het?

SPOT/De Oosterpoort
Trompsingel 27
9724 DA GRONINGEN
050 3680368
www.spotgroningen.nl
info@opsb.groningen.nl

€ 15,50