Urker Mans Formatie - Zomerconcert

27 augustus, Grote - of Martinuskerk in DOKKUM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op zaterdag 27 augustus 2022 zingt de Urker MANS Formatie in de Grote Kerk in Dokkum. Het ensemble, dat in Urker klederdracht optreedt, brengt een gevarieerd programma ten gehore met klassieke werken, geestelijke liederen, spirituals en populaire muziek. De mix van deze onderdelen staat garant voo...

Lees meer

Op zaterdag 27 augustus 2022 zingt de Urker MANS Formatie in de Grote Kerk in Dokkum. Het ensemble, dat in Urker klederdracht optreedt, brengt een gevarieerd programma ten gehore met klassieke werken, geestelijke liederen, spirituals en populaire muziek.

De mix van deze onderdelen staat garant voor een avond vol hoogtepunten. De luisteraar kan een avond ontspannen genieten van zang en instrumentale muziek. Enkele voorbeelden zijn: ‘Rust, Psalm 116, Spirit of the living God en The Battle Hymn.’ Aan het orgel en achter de piano zit Mark Brandwijk die al tien jaar aan de Urker Mans Formatie verbonden is. Martin en Mark zijn goed op elkaar ingespeeld. Naast de begeleiding, speelt Mark enkele improvisaties op het orgel en de vleugel waarbij hij toepasselijke thema’s kiest.

De dirigent, Martin Mans, is een gedreven musicus die de stemmen tot een eenheid smeedt. Maar er is ook ruimte voor solistisch optreden. De meeste zangers vervullen een solo rol of zingen een duet waarbij hun individuele stemmen tot hun recht komen. De dirigent voorziet het publiek van de nodige achtergrondinformatie over de zang en muziek wat een ongedwongen sfeer geeft.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 27 augustus 2022 : 19:30 - 21:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 17.50 € 15.00
Kinderen : Gratis (t/m 11 jaar) Gratis (t/m 11 jaar)
Kinderen : € 17.50 (12 t/m 18 jaar ) € 15.00 (12 t/m 18 jaar )

Voorverkoop: www.martinmans.nl/toegangskaarten of t. 06-25391903.Lokaal voorverkoopadres: De Boektiek, Hoogstraat 12, Dokkum.

Waar is het?

Grote - of Martinuskerk
Markt 2
9101 LS DOKKUM
06 12412053