Urker Mans Formatie

26 november, G Kerk De Rank in ZUIDHORN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op zaterdag 26 november om 14.30 uur geeft de Urker MANS Formatie een kerstconcert in De Rank in Zuidhorn. Het programma bevat arrangementen van aloude kerstliederen zoals: Stille Nacht, Christmastide en Gloria in Excelsis Deo. Daarnaast komen christmas carols aan bod zoals The first Nowell en O com...

Lees meer

Op zaterdag 26 november om 14.30 uur geeft de Urker MANS Formatie een kerstconcert in De Rank in Zuidhorn. Het programma bevat arrangementen van aloude kerstliederen zoals: Stille Nacht, Christmastide en Gloria in Excelsis Deo. Daarnaast komen christmas carols aan bod zoals The first Nowell en O come all ye Faithful.

De zangers van de Urker MANS Formatie zingen gezamenlijke maar laten ook hun solostemmen in De Rank horen. Aan het kerkorgel en de vleugel zit Hugo van de Mij. Naast zijn begeleiding brengt hij ook enkele improvisaties ten gehore. Martin Mans is de drijvende kracht achter het ensemble en vult het programma aan met de nodige achtergrondinformatie. Voor de luisteraar biedt een concert van de Urker MANS Formatie het een middag ontspannen genieten van zang en instrumentale muziek.

URKER MANS FORMATIE
Het ensemble de Urker MANS Formatie is in 2012 opgericht en geeft voor de elfde keer haar serie kerstconcerten. Het kerstprogramma is samengesteld uit traditionele kerstliederen, Christmas Carols en een aantal nieuwe arrangementen. De zangers hebben veel podiumervaring. De solo’s van de individuele zangers bevestigen hun zangkwaliteit. In Nederland reizen de mannen van noord naar zuid en van oost naar west om hun concerten te geven. Maar ook tijdens diverse tournees in Canada hebben ze een onvergetelijke indruk achtergelaten. Het is een hechte groep zangers die elkaar aanvult in zang en muziek.

Enkele jaren geleden maakte het ensemble een dvd met de titel ‘Geloof, hoop en liefde.’ Hierop wordt het vissersleven vormgegeven in zang en muziek en op beeld. Het is een uniek product geworden. Naast de dvd, heeft ze diverse cd’s uitgebracht die op het concert te verkrijgen zijn. De meest recente is een paas cd. Maar ook de cd ZING staat nog volop in de aandacht.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 26 november 2022 : 14:30 - 16:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 17.50 € 16.00

Voorverkoop: Dhr J. Spakman, Westergast 6a, Zuidhorn. www.martinmans.nl/toegangskaarten Reserveerlijn: 06-25391903.

Waar is het?

G Kerk De Rank
Westergast 8
9801 AZ ZUIDHORN
0594 502593

€ 17,50