Urker Mans Formatie

26 november, Martinikerk in BOLSWARD

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op zaterdag 26 november 2022 geeft de Urker MANS Formatie een kerstconcert in de Martinikerk in Bolsward. Het programma bevat arrangementen van bekende werken zoals: Stille Nacht, Es ist ein Ros entsprungen, Christmastide en Cantique de Noël. Daarnaast komen authentieke Engelse christmas carols aa...

Lees meer

Op zaterdag 26 november 2022 geeft de Urker MANS Formatie een kerstconcert in de Martinikerk in Bolsward. Het programma bevat arrangementen van bekende werken zoals: Stille Nacht, Es ist ein Ros entsprungen, Christmastide en Cantique de Noël.

Daarnaast komen authentieke Engelse christmas carols aan bod zoals The first Nowell en O come all ye Faithful. De zangers van de Urker MANS Formatie zingen vol overtuiging over vrede in het arrangement ‘Vrede’. Naast hun gezamenlijke zang, komen ook hun solostemmen goed uit de verf in de verschillende arrangementen. Aan het monumentale Hinsz-orgel en de vleugel zit Hugo van der Meij. Hij begeleidt de zang en speelt bovendien enkele improvisaties. Martin Mans is de drijvende kracht achter de Urker MANS Formatie en vult het programma aan met de nodige achtergrondinformatie. Voor de luisteraar biedt een concert van de Urker MANS Formatie het een avond genieten van zang en instrumentale muziek. En dat in een schilderachtige ambiance.

URKER MANS FORMATIE
Het ensemble de Urker MANS Formatie is in 2012 opgericht en geeft voor de elfde keer haar serie kerstconcerten. Het kerstprogramma is samengesteld uit traditionele kerstliederen, Christmas Carols en een aantal nieuwe arrangementen. De zangers hebben veel podiumervaring. De solo’s van de individuele zangers bevestigen hun zangkwaliteit. In Nederland reizen de mannen van noord naar zuid en van oost naar west om hun concerten te geven. Maar ook tijdens diverse tournees in Canada hebben ze een onvergetelijke indruk achtergelaten. Het is een hechte groep zangers die elkaar aanvult in zang en muziek.

Enkele jaren geleden maakte het ensemble een dvd met de titel ‘Geloof, hoop en liefde.’ Hierop wordt het vissersleven vormgegeven in zang en muziek en op beeld. Het is een uniek product geworden. Naast de dvd, heeft ze diverse cd’s uitgebracht die op het concert te verkrijgen zijn. De meest recente is een paas cd. Maar ook de cd ZING staat nog volop in de aandacht.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 26 november 2022 : 19:30 - 21:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 17.50 € 16.00

Voorverkoop: Boekhuis Stumpel, Appelmarkt 6, 8701 KH Bolward Online: www.martinmans.nl/toegangskaarten Telefonisch: 06-25391903.

Waar is het?

Martinikerk
Groot Kerkhof 26
8701 HG BOLSWARD