Vaartocht Dollard

21 mei, Drijvende steiger in de haven in DELFZIJL

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

We zeilen vanuit Delfzijl naar de Dollard. Onderweg vertelt een natuurgids over dit unieke natuurgebied. Over de Wadvogels en zeehonden. Met een natuurgids ontdekken we de Dollard. Een uniek natuurgebied op de grens van Nederland en Duitsland. De Dollard is onderdeel van de Waddenzee. Het gebied is...

Lees meer

We zeilen vanuit Delfzijl naar de Dollard. Onderweg vertelt een natuurgids over dit unieke natuurgebied. Over de Wadvogels en zeehonden.

Met een natuurgids ontdekken we de Dollard. Een uniek natuurgebied op de grens van Nederland en Duitsland. De Dollard is onderdeel van de Waddenzee. Het gebied is bijzonder omdat de rivier de Eems erin uitkomt en het zoete rivierwater zich hier vermengt met het zoute zeewater van de Waddenzee. Dit zorgt voor een spectaculair getijdenlandschap waar veel Wad- en watervogels zich thuis voelen. Ook zeehonden komen graag in deze uitloper van de Waddenzee en steken regelmatig het kopje boven water.

In een tocht van vier uur nemen wij u mee naar dit unieke natuurgebied. We vertrekken uit de haven van Delfzijl en zetten (uiteraard zeilend) koers richting de Dollard. De gids informeert u over alle bezienswaardigheden en wijst u op de bijzondere dieren in het gebied.

Na afloop zetten wij u weer af bij de drijvende steiger in Delfzijl.

Opgave via info@loodskotter.nl.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 21 mei 2022 : 10:00 - 14:00

Prijzen

Volwassenen : € 55.00
Kinderen : € 35.00 (t/m 14 jaar)