Vaartslag: The Cover Edition

21 mei, Het Podium in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 mei vinden er twee voorrondes plaats in Het Podium. Iedere avond worden er twee winnaars gekozen. Een deskundige jury, onder meer bestaande uit Bart-Jan Schinkel (bekend van De Wethouders), kiest een winnaar. Daarnaast kiest het publiek een publiekswinnaar. Zorg er daaro...

Lees meer

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 mei vinden er twee voorrondes plaats in Het Podium. Iedere avond worden er twee winnaars gekozen. Een deskundige jury, onder meer bestaande uit Bart-Jan Schinkel (bekend van De Wethouders), kiest een winnaar. Daarnaast kiest het publiek een publiekswinnaar. Zorg er daarom voor dat je veel fans meeneemt naar de voorrondes.

VOORRONDE 20 MEI
- DOOZY
- The Police Project
- United Renouncers
- Still Diggin'

VOORRONDE 21 MEI
- Daybreak
- Quick Escape
- Dick&Harry

FINALE
De winnaars van de twee voorrondes strijden in de finale op zaterdag 4 juni in Het Podium om de felbegeerde Vaartslag-titel. De winnaar wordt gekozen door een deskundige vakjury en de prijzen liegen er niet om.

De winnaar van Vaartslag - The Cover Edition speelt zaterdag 2 juli 2022 op de Coverland Stage van het allereerste Stadsfestival Hoogeveen. Ook mag de band 20 uren repeteren in de gloednieuwe repetitieruimes van Het Podium.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 21 mei 2022 : 19:30

Prijzen

Volwassenen : € 5.00

Waar is het?

Het Podium
Schutstraat 43
7907 CA HOOGEVEEN
0528 275355
www.hetpodium.nl
info@hetpodium.nl

€ 5,00