Vackra Visor

20 juni, Theater Loods13 in EMMEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Onder de naam Vackra Visor wil het trio Stockholm Jazz Connection in juni een 7-tal kleinschalige corona concerten geven. Gesteund door het "Fonds Podium Kunsten" zijn de concerten ingericht op de aanstaande prille opening van de theaters. (vanaf 5 juni). In een kleinschalige opzet laat de Zweedse...

Lees meer

Onder de naam Vackra Visor wil het trio Stockholm Jazz Connection in juni een 7-tal kleinschalige corona concerten geven. Gesteund door het "Fonds Podium Kunsten" zijn de concerten ingericht op de aanstaande prille opening van de theaters. (vanaf 5 juni).

In een kleinschalige opzet laat de Zweedse zangeres Anne-Lie Persson haar publiek kennis maken met de rijke Scandinavische muziektraditie. De concerten zullen plaatsvinden op 5 juni 20.00 uur Podium Zuidhaege Assen, 6 juni 15.00 theater Andledon Den Andel, 11 juni 20.00 theater de Bres in Leeuwarden, 12 juni 15.00 uur theatercafé Kielzog Hoogezand, 19 juni 20.00 Petit Theatre Groningen, 20 juni theater Loods13 Emmen en de afsluiting tijdens Midsommar 25 juni om 20.00 in de PKN-kerk van Stedum.

Info en kaarten via www.flatsharpproductions.com/ vackravisor/

Lees minder

Links

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Theater Loods13
Minister Kanstraat 16
7811 GP EMMEN

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader