Van mijn hart naar jouw ziel

1 oktober, Dûnspleats De Wite Fûgel in EASTERWIERRUM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Vol verwachting klopt ons hart …… dag 1 van het drieluik "Van mijn hart naar jouw ziel" komt eraan. Een dag vol dans … en meer die ons door de kamers van ons hart leidt. Het hart is het centrum van de liefde, wordt wel gezegd. Er zijn vele soorten liefde. De liefde die je voor je kind voelt is ande...

Lees meer

Vol verwachting klopt ons hart …… dag 1 van het drieluik "Van mijn hart naar jouw ziel" komt eraan. Een dag vol dans … en meer die ons door de kamers van ons hart leidt.

Het hart is het centrum van de liefde, wordt wel gezegd. Er zijn vele soorten liefde. De liefde die je voor je kind voelt is anders dan de liefde die je voor je partner voelt. En waar in je hart woont de liefde voor jezelf?
Door samen al dansend onze zachte aandacht naar en in ons hart te brengen, kunnen we het licht, de liefde en alles dat daar woont gaan ontdekken.

Sacred Dance is een meditatieve dansvorm die je uitnodigt verbinding te leggen met wat in jou verscholen ligt. De dans kan je helpen dit in beweging te zetten, waarbij de andere dansers als een spiegel kunnen zijn voor jou. En jij voor hen. De dans maakt bewust en brengt een gevoel van eenheid. Daardoor blijf je stromen. Het is een zachte manier van thuiskomen.

Sahaja Pragt (drum en dans) en Anja Heel (dans en harp) nemen je deze dag graag mee op reis.

Als je graag komt maar 1 oktober niet kunt, is er de mogelijkheid om op 9 oktober in Twello aan te sluiten.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 1 oktober 2022 : 10:30 - 16:00

Prijzen

Volwassenen : € 43.00

Waar is het?

Dûnspleats De Wite Fûgel
Tsjerkebuorren 9
9021 CH EASTERWIERRUM
06 24401788
www.sacreddance-friesland.nl