Van Zijl Consort

11 december, 't Kleine Kerkje in GIETERVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Het klassieke ensemble ‘Van Zijl Consort’ verzorgt een afwisselend concert onder de titel “ Bach versus Händel”. Bach en Händel waren tijdgenoten die elkaar nooit ontmoet hebben en als uitvoerend musicus, componist en mens sterk van elkaar verschilden. Zijn er in hun kamermuziek veel overeenkomsten ...

Lees meer

Het klassieke ensemble ‘Van Zijl Consort’ verzorgt een afwisselend concert onder de titel “ Bach versus Händel”. Bach en Händel waren tijdgenoten die elkaar nooit ontmoet hebben en als uitvoerend musicus, componist en mens sterk van elkaar verschilden. Zijn er in hun kamermuziek veel overeenkomsten en verschillen op te merken? En hoe probeerden Bach, Händel en ook andere componisten de kerstsfeer te verklanken? Het concert zal de sfeer van kerst ademen.

Het Van Zijl Consort zal enkele mooie kamermuziekwerken van beide grootmeesters ten gehore brengen. Tussendoor zal Saskia de Boer voordragen uit eigen werk en uit de in 2020 verschenen jubileumbundel Om Niets Om Alles, met een keuze uit 40 jaar Nederlandse haiku en tanka.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 11 december 2022 : 14:00 - 16:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 12.00 € 12.00

Voorverkoop: www.hetkleinekerkje.nl.

Waar is het?

't Kleine Kerkje
Broek 2
9511 PT GIETERVEEN
www.hetkleinekerkje.nl
info@hetkleinekerkje.nl

€ 12,00