VanBeresteyns Proeverij: Gabrielle Glasbeek en Katell

20 november, Cultuur- en Congrescentrum vanBeresteyn in VEENDAM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

vanBeresteyns Proeverij: Zes voorstellingen met een eigen gezicht, thema of sfeer. U proeft, ruikt en beleeft een variatie aan muziekstijlen. Gabrielle Glasbeek - Tot Straks Je maakt een rigoureuze wending, of je stort je vólop in het leven dat je al leidde. Over deze keuze gaat de muzikaal-theatra...

Lees meer

vanBeresteyns Proeverij: Zes voorstellingen met een eigen gezicht, thema of sfeer. U proeft, ruikt en beleeft een variatie aan muziekstijlen.

Gabrielle Glasbeek - Tot Straks
Je maakt een rigoureuze wending, of je stort je vólop in het leven dat je al leidde. Over deze keuze gaat de muzikaal-theatrale voorstelling van Gabriëlle Glasbeek. Ze toerde 20 jaar lang met Vrouw Holland langs de theaters en is daarna solo gegaan.

?Waarna de vraag zich aandiende: dat podium, is dat nou echt nodig? Gelukkig ontmoette ze gitarist Robert van der Tol (Vis á Vis, Dogtroep) om met hem samen zichzelf zingend en stuiterend onder de loep nemen. Met vooroorlogse filmbeelden uit het familiearchief, verloren mannen en ander dwarszittende types is het een persoonlijke, intieme en interactieve voorstelling geworden waarbij zij samen met het publiek op zoek gaat naar ‘De Drijfveer’.
(45 minuten)

Katell - Retour Amsterdam Paris
Katell is bij liefhebbers van het Franse chanson al lang geen onbekende meer. Met haar theatervoorstellingen en optredens bij verschillende televisieprogramma’s laat ze vele harten sneller kloppen voor het Franse chanson. In haar nieuwe muziekprogramma laat ze de toeschouwer genieten van het mooiste wat Frankrijk en Nederland te bieden hebben.? Naast prachtig eigen werk zingt Katell nummers van Franstalige grootheden als Brel, Aznavour en Piaf en ook van Stromae. En pareltjes van Frank Boeijen, Herman van Veen, Toon Hermans en Wim Sonneveld.

In Retour Amsterdam-Paris staan dezelfde topmuzikanten Katell terzijde met wie ze de finale bereikte van het programma We Want More in 2021.
(45 minuten)

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 20 november 2022 : 15:00 - 16:30

Prijzen

Volwassenen : € 15.50

Waar is het?

Cultuur- en Congrescentrum vanBeresteyn
Museumplein 5a
9641 AD VEENDAM
0598 634566
www.vanberesteyn.nl
vanberesteyn@veendam.nl

€ 15,50