VanBeresteyns Proeverij: Marlies du Mosch en Iris van Nuland

20 november, Cultuur- en Congrescentrum vanBeresteyn in VEENDAM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

vanBeresteyns Proeverij: Zes voorstellingen met een eigen gezicht, thema of sfeer. U proeft, ruikt en beleeft een variatie aan muziekstijlen. Marlies du Mosch - Tale of a City Marlies heeft onlangs haar eerste piano-soloalbum uitgebracht met de titel ‘Tale of a City’. In filmische sferen en minimal...

Lees meer

vanBeresteyns Proeverij: Zes voorstellingen met een eigen gezicht, thema of sfeer. U proeft, ruikt en beleeft een variatie aan muziekstijlen.

Marlies du Mosch - Tale of a City
Marlies heeft onlangs haar eerste piano-soloalbum uitgebracht met de titel ‘Tale of a City’. In filmische sferen en minimalistische klanken vertelt ze het verhaal over de stilte van de stad. Want ook al woont Marlies in de bruisende stad Rotterdam, de stilte die er ook te vinden is blijft haar fascineren.
‘Tot stilstand komen en beseffen dat de wereld om je heen door raast, dat probeer ik te vangen in muziek. Composities die je laten ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven’.
(45 minuten)
Iris van Nuland - Klassieke Hoogtepunten
In 2022 heeft Iris samen met Lenny Kuhr het nummer De Troubadour gespeeld in de grote zaal van theater De Lievekamp in Oss als onderdeel van de viering van Bevrijdingsdag. Ze soleerde tijdens de finale van de Oskar Back Prijs in de grote zaal van Tivoli Vredenburg met het Residentie Orkest onder leiding van Bas Wiegers. Ze werd uitgenodigd voor een interview en optreden tijdens het live NPO2 televisieprogramma Podium Witteman en was meerdere malen te horen op NPO Radio 4. Ze heeft samen met Roel van Velzen op piano, opgetreden tijdens Het Kerst Muziekgala in een uitverkocht Ahoy.
(45 minuten)
vanBeresteyns Proeverij
VanBeresteyn komt met iets nieuws. Een samenwerking tussen Theater Dept, Muijsenberg theatre-music-and more en Kaptein Producties, levert een mooi nieuw concept op. De krachten zijn gebundeld en de talenten zijn verzameld, u bent van harte welkom op onze Proeverij. Zes voorstellingen met een eigen gezicht, thema of sfeer. U proeft, ruikt en beleeft een variatie aan muziek- en dansstijlen. Net als bij een proeverij, worden u kleine muzikale en theatrale “hapjes“ voorgeschoteld. Grand Café vanBeresteyn haakt hier op in en zorgt voor de bijpassende hapjes en drankjes. Blijft u de hele dag? Ook dan bent u bij onze collega’s van het Grand Café van harte welkom voor een proeverij passend bij deze dag.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 20 november 2022 : 10:00 - 11:30

Prijzen

Volwassenen : € 15.50

Waar is het?

Cultuur- en Congrescentrum vanBeresteyn
Museumplein 5a
9641 AD VEENDAM
0598 634566
www.vanberesteyn.nl
vanberesteyn@veendam.nl

€ 15,50