Vanderveen op Stelten

24 september t/m 26 september, Warenhuis Vanderveen in ASSEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Van vrijdag 24 september tot en met koopzondag 26 september staat Warenhuis Vanderveen op Stelten. Drie dagen lang zijn er in het Asser warenhuis live optredens, proeverijen, workshops, kinderactiviteiten en nog veel meer. Bij elke shop is er wel iets te zien of te doen. Tijdens deze elfde editie ...

Lees meer

Van vrijdag 24 september tot en met koopzondag 26 september staat Warenhuis Vanderveen op Stelten. Drie dagen lang zijn er in het Asser warenhuis live optredens, proeverijen, workshops, kinderactiviteiten en nog veel meer. Bij elke shop is er wel iets te zien of te doen.

Tijdens deze elfde editie van Vanderveen op Stelten treden Hilde Vos, Mooi Wark en Boombox & Friends op bij de muziekafdeling. Er zullen diverse demonstraties zijn, waaronder een demonstratie met elektrische fietsen op het Koopmansplein en een demonstratie van bijenwasproducten door de jonge onderneemster Noa Grouw (14 jaar) van Sweet Life Style. Beautyliefhebbers kunnen hun wenkbrauwen laten behandelen, tips ontvangen voor huidverzorging en make-up en hun nagels laten lakken. Gedurende deze drie dagen kan er van alles geproefd worden. Hartig, zoet of zelfs ingeblikt bij De Conserverie.

Op zondagmiddag lopen de heldhaftige pups Marshall en Skye door het warenhuis en kunnen kleine fans met hun helden op de foto. Er kan daarnaast nog deelgenomen worden aan vele andere kinderactiviteiten, zoals een kleurwedstrijd waarmee er leuke PAW Patrol-prijzen te winnen zijn.

Ook worden er mooie prijzen verloot waaronder een cadeaubon ter waarde van €250,-.

Het volledige programma van Vanderveen op Stelten is te vinden op www.vanderveen.nl.

Hilde Vos, Mooi Wark en Boombox & Friends live in Assen

Op vrijdag 24 september is Americana singer-songwriter Hilde Vos live op de muziekafdeling te horen. Hilde Vos benadert country op een pure en traditionele wijze. De eerste award, de uit Atlanta (USA) afkomstige ISSA award, heeft Hilde al binnen gesleept, net na het uitbrengen van haar eerste single van haar nieuwe album ‘I never cried’. In 2019 won Hilde al een DCMA award voor beste countrysong Benelux.

Zaterdag 25 september treedt Mooi Wark op om 14.30 uur met een semi akoestische set. Met hun mix van humor gekoppeld aan pakkende muziek in de streektaal zullen zij ongetwijfeld weer een mooi optreden neerzetten. Laat je verrassen en wie weet is er ook ruimte voor een verzoeknummer. Het weekend wordt afgesloten met een optreden door het Assense hiphop collectief Boombox & Friends op zondag om 14.00 uur.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 25 september 2021 : 9:30 - 17:00
zo 26 september 2021 : 13:00 - 17:00

Toelichting: optreden vr 19.30 u; za 14.30-15.30 u; zo 14-15 u

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Warenhuis Vanderveen
Koopmansplein 16
9401 EL ASSEN
0592 311611

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader