VanWyck

29 augustus, Roodehaan eten & drinken in WESTEREMDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

VanWyck bij Roodehaan live in Westeremden. VanWyck vernoemde haar alter ego naar haar grootmoeder. Eigenlijk heet ze Christien Oele. Na avonturen in jazzdancegroep Hit the Boom en het duo Nevada Drive, debuteerde ze in 2018 met het album ‘An Average Woman’, een fijnbesnaard album vol donkere songs...

Lees meer

VanWyck bij Roodehaan live in Westeremden.

VanWyck vernoemde haar alter ego naar haar grootmoeder. Eigenlijk heet ze Christien Oele. Na avonturen in jazzdancegroep Hit the Boom en het duo Nevada Drive, debuteerde ze in 2018 met het album ‘An Average Woman’, een fijnbesnaard album vol donkere songs op de grens van folk, pop en chanson. Muziek voor liefhebbers van ingetogen songschrijvers als Leonard Cohen, Nick Drake en Joni Mitchell. Op haar tweede plaat 'Molten Rock’, verschenen eind 2019, continueert ze de ingeslagen weg.
In Nederland is VanWyck een van de weinige muzikanten in dit genre. Haar breekbare liedjes zijn niet geschreven voor de afspeellijsten vol niets-aan-de-hand-folk op Spotify. Ze zal geen recordaantallen streams scoren. Je draait VanWyck niet op de achtergrond in het koffiehuis: haar melancholische songs en stem met een rafelrandje vragen direct om aandacht.
Op haar laatste album “God is in detour” vertelt Van Wyck over emotionele overpeinzingen in de ontbijtzaal van een hotel en de aantrekkingskracht van een mysterieuze schipper (‘The Boatman Calls‘). Net als haar geestverwanten Nick Drake en Nick Cave, die eveneens zongen over zulke ongrijpbare, mythologische karakters. In de titelsong spreekt de natuur tegen de mens; ze voelt zich misbruikt en zal ooit wraak nemen. Het is een intrigerend verhaal, net als de andere elf nummers op dit album.
In Westeremden bij Roodehaan live wordt het een bijzonder en intiem concert samen met Reyer Zwart, contra-bassist, gitarist & arrangeur.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 29 augustus 2021 : 15:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : € 15.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Roodehaan eten & drinken
Kosterijweg 10A
9922 PK WESTEREMDEN
0595-785330
www.roodehaan.com
info@roodehaan.com

€ 15,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader