Varen over de maren

20 augustus, Visserijmuseum in ZOUTKAMP

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Unieke vaartocht over de Groninger maren van Zoutkamp naar Leens en vice versa met bezoek aan de Streekmarkt van Verhildersum en belevingsroute over het landgoed, opg. activiteiten@visserijmuseum.com De ZK 31 Neptunus is een in 2012 voltooide replica van een houten garnalensloep en wordt voortgestu...

Lees meer

Unieke vaartocht over de Groninger maren van Zoutkamp naar Leens en vice versa met bezoek aan de Streekmarkt van Verhildersum en belevingsroute over het landgoed, opg. activiteiten@visserijmuseum.com

De ZK 31 Neptunus is een in 2012 voltooide replica van een houten garnalensloep en wordt voortgestuwd door een elektrische motor. Passagiers kunnen dus in alle rust genieten van de prachtige omgeving.

In Leens is er gelegenheid om de Streekmarkt van Verhildersum te bezoeken. Diverse standhouders presenteren hun bijzondere kwaliteitsproducten, zoals groente, kaas en brood, gebak, mooie wol en lamsvacht, zelfgeweven sjaals en plaids, honing en jam, zeep, worst en vlees. Ook voor een leuk cadeautje bent u hier aan het juiste adres.

Met Verhildersum To Go! kunt u op het landgoed veel te weten komen over het ontstaan van het landschap langs de Groninger Waddenkust, de eerste steenhuizen, het ontstaan van de Groninger borgen, het leven van de adel, de boer en de landarbeider op Landgoed Verhildersum, historische koeienrassen en over de beeldentuin waaraan kunstenaar Eddy Roos al 40 jaar werkt. De app zorgt voor een optimale beleving en is ook uitermate geschikt voor kinderen.

Kortom, een gezellig middagje uit voor jong en oud.

Benodigde gegevens bij opgave: datum, aantal personen, voor- en achternaam, mobiel nummer.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 20 augustus 2022 : 13:00 - 16:30

Prijzen

Volwassenen : € 12.50
Kinderen : € 10.00 (t/m 12 jaar)

Waar is het?

Visserijmuseum
Reitdiepskade 11
9974 PJ ZOUTKAMP
0595 401957

€ 12,50