VCE Westerveld - Top 2000: Goud & Nieuw

14 januari 2023, Rabo Theater De Meenthe in STEENWIJK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Na de zeer succesvolle eerdere edities staat orkest VCE Westerveld op 14 januari opnieuw in het theater met een TOP2000 concert. Ditmaal een Goud & Nieuw editie. GOUD & NIEUW Samen met divers regionaal talent haalt VCE Westerveld alles uit de kast voor een muzikale avond met een gouden randje. Onde...

Lees meer

Na de zeer succesvolle eerdere edities staat orkest VCE Westerveld op 14 januari opnieuw in het theater met een TOP2000 concert. Ditmaal een Goud & Nieuw editie.

GOUD & NIEUW
Samen met divers regionaal talent haalt VCE Westerveld alles uit de kast voor een muzikale avond met een gouden randje. Onder andere Golden Oldies, fonkelnieuwe hits en gouden platen uit de TOP2000 passeren de revue. Samen met het publiek gaan ze er weer een fantastische avond van maken die u niet wilt missen. Het publiek wordt uitgenodigd (dus geen verplichting) goud terug te laten komen in hun kleding/accessoires om de avond nog mooier te maken.

Orkest VCE Westerveld
Al geruime tijd is dit enthousiaste orkest in deze samenstelling zeer succesvol. Onder leiding van Maarten Gal zorgt VCE Westerveld voor kwalitatief goede muziek waar het plezier van afstraalt. Na succesvolle samenwerkingen met o.a. divers regionaal bekend en nog te ontdekken talent, Jan Vayne, Margriet Eshuijs en Maarten Peters delen zij opnieuw het podium met regionaal talent.

VCE Westerveld houdt van afwisseling en is voor van alles in. Er bruist nog van alles, dus blijf dit orkest volgen. Het orkest richt zich voornamelijk op het lichte repertoire en laat het publiek graag meegenieten van het plezier dat zij halen uit het samen muziek maken.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 14 januari 2023 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 15.00

Waar is het?

Rabo Theater De Meenthe
Stationsplein 1
8331 GM STEENWIJK
0521 514004
www.demeenthe.nl
info@demeenthe.nl

€ 15,00