Veenhoop Festival

23 juli t/m 26 juli, Festivalterrein in DE VEENHOOP

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De organisatie van het Veenhoop Festival wil – zoals de traditie is - het festival plaats laten vinden in het eerste weekend van de Noordelijke bouwvak. Dat betekent dat het Veenhoopfestival gepland staat op 23, 24, 25 en 26 juli 2021. Het bestuur heeft zich inmiddels uitgesproken dat er niet zal w...

Lees meer

De organisatie van het Veenhoop Festival wil – zoals de traditie is - het festival plaats laten vinden in het eerste weekend van de Noordelijke bouwvak. Dat betekent dat het Veenhoopfestival gepland staat op 23, 24, 25 en 26 juli 2021.

Het bestuur heeft zich inmiddels uitgesproken dat er niet zal worden afgeweken van deze data en focust zich nu op de vraag of het haalbaar is om het festival door te laten gaan. Rond eind mei verwacht men de definitieve beslissing te nemen.

Het bestuur realiseert zich dat ze daarbij een hoop drempels moeten nemen. “uitstel tot bijvoorbeeld eind augustus of september betekent echter ook dat we opgenomen worden in een wel hele drukke agenda” – “vrijwel alle festivals die gecanceld zijn, hebben zich verplaatst naar het najaar” volgens voorzitter Jan Feikema.

Ieder scenario kent zijn voors- en tegens-. Veenhoop houdt rekening met extra toegangscontroles, extra veiligheidsmaatregelen e.d. Maar wat nog belangrijker is, vervolgd Feikema, is de beschikbaarheid van voldoende vrijwilligers, de veiligheid van de vrijwilligers en Veenhopers en het feit dat een groot deel van onze doelgroep pas als laatste aan de beurt is met vaccineren.

Achter de schermen wordt er hard nagedacht en worden er scenario’s uitgewerkt om het allemaal mogelijk te maken. Maar als het afgelopen jaar ons één ding geleerd heeft dan weten we alles pas zeker als daadwerkelijk juli is.

Het Veenhoop Festival wordt dit jaar voor de 70e keer georganiseerd, waarbij aangetekend dat vorig jaar er een ‘online editie’ heeft plaatsgevonden.

Lees minder

Links

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader