Veldhuis & Kemper - Hou dat vast

8 december, De Tamboer in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Het is niet zozeer belangrijk wat je vasthoudt, maar wie je vasthoudt! Hou dat vast! Het is niet zozeer belangrijk wat je vasthoudt, maar wie je vasthoudt. Dat is de afgelopen tijd wel duidelijk geworden. En laat dat nou net één van de thema’s zijn van de nieuwe voorstelling van dit gevierde duo. ...

Lees meer

Het is niet zozeer belangrijk wat je vasthoudt, maar wie je vasthoudt!

Hou dat vast!
Het is niet zozeer belangrijk wat je vasthoudt, maar wie je vasthoudt. Dat is de afgelopen tijd wel duidelijk geworden. En laat dat nou net één van de thema’s zijn van de nieuwe voorstelling van dit gevierde duo.

Veldhuis & Kemper stonden twintig jaar geleden voor het eerst samen op het podium. Na zo’n tijd ken je elkaar goed, zou je zeggen. Maar is dat wel zo? Ze denken dat ze elkaar alles kunnen vertellen. Maar of dat nou zo verstandig is? Confronterend grappig is het in ieder geval wel, met ontroering als onverwachte bonus.

Bezoekers van hun laatste programma Geloof ons nou maar weten dat ook. Met deze voorstelling speelde het gevierde duo voor bomvolle zalen, ontvingen ze lovende recensies en sleepten ze een nominatie voor de Poelifinario in de wacht. Daarom snapt u misschien dat de mannen maar één wens hebben: Hou dat vast!

Meer weten? Check www.veldhuisenkemper.nl

Lees minder

Links

Data en tijden

do 8 december 2022 : 20:30 - 23:59

Prijzen

Volwassenen : € 28.00

Waar is het?

De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN
0528 280180
www.detamboer.nl
info@detamboer.nl

€ 28,00