Veldhuis & Kemper - Houd dat vast

16 september, De Molenberg in DELFZIJL

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Cabaret, “De eerste helft van je leven ben je bezig iemand te worden, de tweede helft van je leven ben je bezig te accepteren dat het niet is gelukt” – Schopenhauer. Deze uitspraak vormt de basis voor Hou Dat Vast, het nieuwe cabaretprogramma van het gevierde duo Veldhuis & Kemper. Het is 20 jaar ...

Lees meer

Cabaret,

“De eerste helft van je leven ben je bezig iemand te worden, de tweede helft van je leven ben je bezig te accepteren dat het niet is gelukt” – Schopenhauer.

Deze uitspraak vormt de basis voor Hou Dat Vast, het nieuwe cabaretprogramma van het gevierde duo Veldhuis & Kemper. Het is 20 jaar geleden dat de mannen voor het eerst samen op het podium stonden. Je zou zeggen dat ze elkaar na zo’n tijd goed kennen, maar is dat wel zo? Ze denken dat ze elkaar alles kunnen vertellen, maar of dat nou zo verstandig is... Heel grappig is het in ieder geval wel! Dat weten ook de bezoekers van hun laatste programma Geloof ons nou maar. In april 2018 hadden Veldhuis & Kemper hiermee een uitverkochte zaal in Theater de Molenberg. Voor dezelfde voorstelling hadden ze ook een schitterende nominatie voor de belangrijkste cabaretprijs van Nederland ‘de Poelifinario’. U snapt, de mannen hebben maar één wens: Hou dat vast!

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 16 september 2022 : 20:15 - 22:30

Prijzen

Volwassenen : € 27.00

Waar is het?

De Molenberg
Molenberg 11
9934 CG DELFZIJL
0596 614000
www.demolenberg.nl
info@demolenberg.nl