Venice - Home away from home tour

17 september, ATLAS Theater in EMMEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Kipp en Pat Lennon en Michael en Mark Lennon, twee sets broers die tevens neven zijn maken al meer dan de helft van hun leven samen muziek. Naast het schrijven en opnemen van hun nieuwe album, leverde de band ook bijdragen aan o.a. tribute CD's voor zowel Crosby, Stills, Nash and Young als Jackson B...

Lees meer

Kipp en Pat Lennon en Michael en Mark Lennon, twee sets broers die tevens neven zijn maken al meer dan de helft van hun leven samen muziek. Naast het schrijven en opnemen van hun nieuwe album, leverde de band ook bijdragen aan o.a. tribute CD's voor zowel Crosby, Stills, Nash and Young als Jackson Browne. Ook toerde Venice wereldwijd met de legendarische Pink Floyd frontman Roger Waters in het kader van 'The Wall Stadium Tour'.

Gouden album en Edision voor Beste Internationale Artiest
Ter ondersteuning van de wereldwijde release van een aantal fantastisch nieuwe liedjes, keert Venice terug naar Nederland, hun ‘home away from home’, met een gloednieuwe show. Ze spelen in het ATLAS Theater splinternieuwe nummers, maar grijpen ook terug naar veel van de favoriete songs waarmee ze in Nederland beroemd zijn geworden. Ze werden beloond met een gouden album en een Edison voor Beste Internationale Artiest. Kortom: deze show wil je niet missen!

Lees minder

Prijzen

Volwassenen : € 32.50

Waar is het?

ATLAS Theater
Raadhuisplein 100
7811 AP EMMEN
0591 850 856
www.atlastheater.nl
info@atlastheater.nl

€ 32,50