Verandering

30 juli t/m 14 augustus, Doopsgezinde kerk Het Lam in BLOKZIJL

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Nieuw werk te bewonderen van, Cathrien Milette , Alie de Boer, Ria Penthum en Helma Lok-Hörnemann. Het drietal exposeert -wegens succes- voor het zesde jaar in het doopsgezinde kerkje ‘t Lam. Dit jaar is Cathrien Milette als gast kunstenaar gevraagd mee te exposeren op deze mooie locatie. Er is ni...

Lees meer

Nieuw werk te bewonderen van, Cathrien Milette , Alie de Boer, Ria Penthum en Helma Lok-Hörnemann.

Het drietal exposeert -wegens succes- voor het zesde jaar in het doopsgezinde kerkje ‘t Lam. Dit jaar is Cathrien Milette als gast kunstenaar gevraagd mee te exposeren op deze mooie locatie.

Er is nieuw werk te zien o.a. assemblages, installaties, fotografie, objecten, textiel. De 4 kunstenaars hebben zich door het thema ‘verandering’ laten inspireren.

De inspiratiebronnen van Alie de Boer haalt zij uit alledaagse voorwerpen afgedankt, verroest, of in bepaalde staat van vergaan. Samen met soms fotografie zoekt zij naar een nieuwe kwetsbare werkelijkheid.

Het werk van Cathrien Milette is een afspiegeling van hoe zij insecten ziet. Hun maat, kleur, tempo en kwetsbaarheid raken haar. Net als de stand van hun getal. Ze werkt met metaal en hars en maakt gebruik van gemengde technieken.

Ria Penthum haar werk beweegt zich tussen verschillende disciplines. Ze maakt gebruik van diverse materialen en technieken en is gefascineerd door de diepere gelaagdheid van de mens en de natuur. Verwondering en verwarring en de mens achter de mens lopen als een rode draad door Penthum's werk.

Kleine en grote veranderingen uit het leven zijn vaak bepalend voor het werk van Helma Lok-Hörnemann. Veranderingen die weer van invloed kunnen zijn voor keuzes in de toekomst.

Door het bewerken en/of samenvoegen van textiele materialen, mono-prints en foto’s zijn haar werken voor deze tentoonstelling ontstaan.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 30 juli 2022 : 11:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Doopsgezinde kerk Het Lam
Breestraat 2
8356 DL BLOKZIJL