Verstilde beweging

24 september t/m 20 november, Schouwburg De Lawei in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Groninger kunstkring De Ploeg bestaat uit 20 kunstenaars die met elkaar verbonden zijn en het beeldend werk en het kunstenaarschap als gezamenlijk raakvlak hebben. Voor de expositie in De Lawei/De Galerij lieten de kunstenaars zich inspireren door het thema Verstilde beweging. Ze doen dat allen op ...

Lees meer

Groninger kunstkring De Ploeg bestaat uit 20 kunstenaars die met elkaar verbonden zijn en het beeldend werk en het kunstenaarschap als gezamenlijk raakvlak hebben.

Voor de expositie in De Lawei/De Galerij lieten de kunstenaars zich inspireren door het thema Verstilde beweging. Ze doen dat allen op hun eigen manier, techniek, volgen hun eigen intuïtie, ingevingen en vertaling van het onderwerp.
Hiermee nemen de kunstenaars de kijker mee naar binnen en geven een blik in hun wereld. Verstilde beweging….stil staan na een bewogen voorstelling, beweging na een lange periode van stilstaan in de samenleving. Of is het alleen de kwast die de beweging maakt, wat beweegt je als kunstenaar, wat beweegt je als mens en door welke beweging wordt jij geïnspireerd?

Of wordt je stil….. en welke soorten stiltes heb jij in jezelf?

Zo zijn er diverse gedachtes en gevoelens te verbinden met dit thema die misschien ook de kijker tot iets bewegen of juist tot stilte laten komen…..

U bent van harte welkom op de expositie “Verstilde beweging” in De Lawei/De Galerij, Laweiplein 1 in Drachten van 24 september tot en met 20 november 2022. De expositie wordt geopend door Jan Ketelaar op zaterdag 24 september om 16.00 uur.

Lees minder

Links

Data en tijden

zaterdag 24 september 2022 t/m zondag 20 november 2022

zondag : 14:00-17:00
woensdag : 14:00-17:00
donderdag : 14:00-17:00
vrijdag : 14:00-17:00
zaterdag : 14:00-17:00

Toelichting: daarnaast geopend voorafgaand of na afloop van een voorstelling in De Lawei

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Schouwburg De Lawei
Laweiplein 1
9203 KL DRACHTEN
0512 335050
www.lawei.nl
info@lawei.nl