Vertelcafé Assen:Overal en Thuis

19 september, Podium Zuidhaege in ASSEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Het Vertelcafe gaat weer van start, op zondagmiddag 19 september met het programma Overal en Thuis; een zondagmiddagvoorstelling met verhalen en muziek. Met verhalen die je overal heenbrengen. Die vermaak en gezelligheid bieden, spanning en humor, maar die ook de weg wijzen naar waar het echt om ga...

Lees meer

Het Vertelcafe gaat weer van start, op zondagmiddag 19 september met het programma Overal en Thuis; een zondagmiddagvoorstelling met verhalen en muziek.

Met verhalen die je overal heenbrengen. Die vermaak en gezelligheid bieden, spanning en humor, maar die ook de weg wijzen naar waar het echt om gaat in het leven. Gastverteller is Marieke Voormolen uit Eelde.

De djembe-groep van Remi Love, de Asser Percussie Groep, geeft de middag een flinke boost. Remi geeft al jaren in Assen en omstreken percussielessen en -performances. De djembé stamt uit een rijke Afrikaanse traditie en de meeste ritmes hebben een betekenis.

De djembe’s begeleiden ook Yvonne de Witte met haar indianenfluiten en andere instrumenten. De muziek zorgt voor een oergevoel.

Iedere maand biedt het Vertelcafe een gevarieerd programma met verhalen en muziek. En met steeds andere gastvertellers. Verhalen kunnen je raken, amuseren en inspireren en weten mensen te verbinden. Wil je zelf een keer komen vertellen? Meld je dan even aan.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 19 september 2021 : 14:30 - 16:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Toelichting: een vrijwillige bijdrage is heel welkom.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Podium Zuidhaege
Zuidhaege 2
9401 NZ ASSEN
06 42943213
www.podiumzuidhaege.nl
info@podiumzuidhaege.nl

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader