Via Rudolphi Producties - Het Debuut 2022

29 september, Stadsschouwburg De Harmonie in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Herkenbaar, aansprekend, prikkelend, emanciperend, confronterend, soms ongemakkelijk, quasi realistisch, met een beetje tragiek en veel humor. Het Debuut 2022. Een selectie van de meest veelbelovende afstudeervoorstellingen van 2022. In Het Debuut geeft Via Rudolphi Producties de nieuwe generatie t...

Lees meer

Herkenbaar, aansprekend, prikkelend, emanciperend, confronterend, soms ongemakkelijk, quasi realistisch, met een beetje tragiek en veel humor. Het Debuut 2022.

Een selectie van de meest veelbelovende afstudeervoorstellingen van 2022. In Het Debuut geeft Via Rudolphi Producties de nieuwe generatie theatermakers een podium. Als één van de eersten zie je de makers van de toekomst, pioniers waar je ongetwijfeld nog veel van gaat horen. Het Debuut is voor de avontuurlijke, nieuwsgierige en open minded theaterbezoeker die als eerste nieuw talent wil ontdekken.

Tijdens afstudeerpresentaties en theaterfestivals in het voorjaar worden de debutanten gescout door heel Nederland en België. Welke voorstellingen je gaat zien, blijft nog even een verrassing. Veel van deze makers groeien uit tot gevestigde namen, zoals de eerdere deelnemers aan Het Debuut: Rundfunk, George Tobal (George en Eran Producties) Performancecollectief URLAND, Caro Derkx, Tarik Moree en La Isla Bonita.

Via Rudolphi Producties produceert nieuwe producties van uiteenlopende, zelfstandige theatermakers, van alle generaties. Van net afgestuurde toptalenten tot door de wol geverfde professionals die de hele wereld hebben gezien. En dan het liefst samen in een productie. Makers met een missie: ze vertellen eigen verhalen die nog niet genoeg verteld worden en pogen daarop een nieuwe licht te laten schijnen. Onze voorstellingen zijn herkenbaar, aansprekend, prikkelend, emanciperend, confronterend, soms ongemakkelijk, quasi realistisch, met een beetje tragiek en veel humor.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 29 september 2022 : 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 16.50

Waar is het?

Stadsschouwburg De Harmonie
Ruiterskwartier 4
8911 BP LEEUWARDEN
058 2330233
www.harmonie.nl
info@harmonie.nl

€ 16,50