Vicefest

17 september, SPOT/De Oosterpoort in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Met The Vices, Black Honey, Rats on Rafts, Faux Real, Cloudsurfers, FEET, Ist Ist, POM & Thala. The Vices hebben in 2019 een vliegende start gemaakt en zelfs een pandemie lijkt hen niet af te remmen. Na meerdere awards, internationale tours en miljoenen streams is het tijd voor de derde editie van ...

Lees meer

Met The Vices, Black Honey, Rats on Rafts, Faux Real, Cloudsurfers, FEET, Ist Ist, POM & Thala.

The Vices hebben in 2019 een vliegende start gemaakt en zelfs een pandemie lijkt hen niet af te remmen. Na meerdere awards, internationale tours en miljoenen streams is het tijd voor de derde editie van ViceFest, en ook hier zetten The Vices hun stijgende lijn voort met maar liefst vier edities van het festival, verspreid over heel Europa: Naast Berlijn, Antwerpen en Londen doen de bevlogen jonge honden uiteraard ook Groningen opnieuw aan en breken diverse acts op drie stages De Oosterpoort vakkundig af!

Duik een avond in de wondere, chaotische wereld van The Vices. Zodra je de deuren van De Oosterpoort bent gepasseerd waan je je op een plek die totaal afwijkt van de werkelijkheid, een perfecte avond in onze ogen. Op het ene moment sta je uit je dak te gaan bij een garage punk band uit de UK, en een half uur later ben je aan het meeblèren met een Amsterdamse smartlap. En als dat nog niet genoeg is is er ook ruimte voor een markt vol met vintage kleding, vinyl, live-zeefdrukken, circusachtige attracties en nog veel meer! ViceFest heeft iets voor iedereen die zich, nu het weer kan, weer even lekker wil laten gaan! Unleash your inner vice!

Lees minder

Links

Data en tijden

za 17 september 2022 : vanaf 19:30

Prijzen

Volwassenen : € 20.00

Waar is het?

SPOT/De Oosterpoort
Trompsingel 27
9724 DA GRONINGEN
050 3680368
www.spotgroningen.nl
info@opsb.groningen.nl

€ 20,00