Vlotjes bouwen

17 oktober t/m 21 oktober, Fries Scheepvaart Museum in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

In de herfstvakantie kun je in het Fries Scheepvaart Museum vlotjes bouwen! In de workshop krijg je een houten bouwpakketje, een hamer en wat lijm en leer je het vlotje helemaal zelf in elkaar zetten. Het vlotje is een mini-versie van de Sterke Yerke. In het museum kun je namelijk de familietentoo...

Lees meer

In de herfstvakantie kun je in het Fries Scheepvaart Museum vlotjes bouwen! In de workshop krijg je een houten bouwpakketje, een hamer en wat lijm en leer je het vlotje helemaal zelf in elkaar zetten. Het vlotje is een mini-versie van de Sterke Yerke.

In het museum kun je namelijk de familietentoonstelling Expeditie Sterke Yerke, van olievervuiling tot plastic soup beleven. Doe waterproefjes om het probleem van olie en microplastics te ontdekken. Klim op het nagebouwde vlot en vergeet niet een duik in het plastic doolhof te nemen! In de museumtuin kun je verschillende soorten plastic scheiden, en vis je zelf met de op afstand bestuurbare plastic hunter de microplastics uit de vijver. Expeditie Sterke Yerke is en inspirerende en stimulerende ontdekkingsreis voor jong en oud!

De workshop vlotjes bouwen kost € 3,- (excl. museumentree) en kun je volgen van maandag 17 t/m vrijdag 21 oktober, van 10.30 tot 11.30 en van 14.00-15.00 uur. Reserveren kan via balie@friesscheepvaartmuseum.nl, maar je kunt ook tijdens je bezoek kijken of er nog plek is.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 21 oktober 2022 : 10:30 - 11:30

Prijzen

Kinderen : Gratis (t/m 3 jaar)
Kinderen : € 3.00 (4 t/m 18 jaar )

Toelichting: prijs voor de workshop is excl. museumentree (kinderen van 6-18 € 4,50; 0-5 gratis; volwassenen € 9,50; museumkaart/ledenpas gratis).

Waar is het?

Fries Scheepvaart Museum
Kleinzand 16
8601 BH SNEEK
0515 414057
www.friesscheepvaartmuseum.nl
info@friesscheepvaartmuseum.nl