Vogels kijken in Gaasterland

3 december, P+R De Vesting in STEENWIJK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Ga mee op auto-excursie en ontdek verschillende soorten vogels IVN Noordwest-Overijssel organiseert samen met zustervereniging KNNV “De Noordwesthoek” een vogelexcursie naar Gaasterland. Samen met vogelkenners ontdek je verschillende vogels. Ongetwijfeld zijn er veel eenden- en ganzensoorten te zie...

Lees meer

Ga mee op auto-excursie en ontdek verschillende soorten vogels

IVN Noordwest-Overijssel organiseert samen met zustervereniging KNNV “De Noordwesthoek” een vogelexcursie naar Gaasterland. Samen met vogelkenners ontdek je verschillende vogels. Ongetwijfeld zijn er veel eenden- en ganzensoorten te zien, evenals stand- en trekvogels.

Route
Via Ossenzijl en Kuinre gaat de tocht naar Lemmer en vandaar via de Leien, Oldemirdum, Stavoren en Warns naar de Workummer Buitenwaard, waar altijd veel te zien is. Tijdens de autorit zullen enkele kijkhutten worden aangedaan, waar bijzondere soorten zijn gespot. De kans bestaat de zeearend te zien. Al kan vooraf geen garanties worden gegeven.

Hele dag op pad
De excursie duurt de hele dag. Een lunchpakket wordt daarom aanbevolen evenals warme kleding, laarzen en een verrekijker.


Tijd en verzamelpunten:
08:30 uur vertrek P&R station Steenwijk, De Vesting, 8331 GM Steenwijk
09:00 uur vertrek Parkeerplaats Buitencentrum Weerribben, Hoogeweg 27, 8376 EM Ossenzijl.
Deelname: Deelname aan de excursie is gratis. Meerijders kunnen de kilometervergoeding contant voldoen aan de chauffeur.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 3 december 2022 : 8:30 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

P+R De Vesting
De vesting
8331 GM STEENWIJK