Vogelvrienden

8 juni t/m 30 september, Gezondheidscentrum Oosterhesselen in OOSTERHESSELEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Prachtige vogels gefotografeerd door vrienden Henk Epping (Gees, Drenthe) en Andreas Schüring (Wietse, Duitsland). De liefde voor vogels en natuurfotografie, dat is wat Henk Epping uit Drenthe en Andreas Schüring uit Duitsland bindt. De komende maanden zijn hun prachtigste plaatjes te bewonderen in...

Lees meer

Prachtige vogels gefotografeerd door vrienden Henk Epping (Gees, Drenthe) en Andreas Schüring (Wietse, Duitsland).

De liefde voor vogels en natuurfotografie, dat is wat Henk Epping uit Drenthe en Andreas Schüring uit Duitsland bindt. De komende maanden zijn hun prachtigste plaatjes te bewonderen in Gezondheidscentrum Oosterhesselen.

Uren, dagen, nachten wachten de mannen, gewapend met hun camera, om net dat ene moment of die bijzondere vogel vast te leggen. In de loop der jaren zijn ze echte natuurkenners geworden die enthousiast verhalen uitwisselen over onverwachte waarnemingen en verborgen nesten. Hun bevlogenheid, aandacht en geduld levert, in combinatie met hun fotografiekunsten, de meest schitterende foto’s op.

Andreas Schüring vertoeft dit voorjaar veel in een kerktoren in zijn woonplaats Wietse (Duitsland), bij een nest jonge torenvalken. Zijn grote liefde blijft echter de uil, waarvan hij spectaculaire actiefoto’s toont in het Gezondheidscentrum.

Henk Epping kent alle grote en kleine natuuroases in de omgeving, niet in de laatste plaats in zijn geliefde geboorte- en woonplaats Gees. Vanuit deze thuisbasis trekt hij er ook regelmatig op uit, om interessante natuurgebieden in binnen- en buitenland te verkennen. In het Gezondheidscentrum toont hij foto’s van mooie kleine zangvogels in het groen.

Lees minder

Data en tijden

vr 10 juni 2022 : 8:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Gezondheidscentrum Oosterhesselen
Edveensweg 13
7861 AM OOSTERHESSELEN